1. producten
  2. Minecraft Dungeons Rugzak met Laptop Tablet vak Hoogte 44cm.

Minecraft Dungeons Rugzak met Laptop Tablet vak Hoogte 44cm.

5/5

Wanneer school weer voor de deur staat, heb je uiteraard een nieuwe schooltas nodig. Deze kunnen zowel modieus zijn als stevig. Vooral als je net gaat beginnen met de middelbare school, is het nodig om veel boeken mee te nemen. Minecraft Dungeons Rugzak met Laptop Tablet vak Hoogte 44cm. voorziet je van de ideale mix aan design, stevigheid en hoge mate van conform. Kom hieronder meer te weten over Minecraft Dungeons Rugzak met Laptop Tablet vak Hoogte 44cm..

Specificaties Minecraft Dungeons Rugzak met Laptop Tablet vak Hoogte 44cm.

Merk

Minecraft

Kleur

Minecraft Dungeons

Materiaal

Polyester

Volume

20 l

Afmetingen

Hoogte:


Breedte:


Diepte:

Waterafstotend

Ja

Inclusief laptopvak

Ja

Aantal vakken

3

Type schooltas

Normale rugzak

Omschrijving van Minecraft Dungeons Rugzak met Laptop Tablet vak Hoogte 44cm.

Deze Minecraft Dungeons rugzak is perfect voor het vervoeren van al je spullen terwijl je onderweg bent. Ontworpen met een stijlvolle uitstraling, gemaakt van hoogwaardig materiaal met een afneembare schouderriem; deze rugzak is comfortabel en duurzaam. Deze rugzak heeft meerdere vakken waaronder een laptop/tabletvak van 44 cm hoog, waardoor alles wat je nodig hebt veilig en georganiseerd kan worden opgeborgen. Het ontwerp is ook speciaal gemaakt voor de fans van Minecraft Dungeons. Er zijn verschillende kleuren beschikbaar en het logo staat prominent op de voorkant gedrukt. De ritsen zijn uitgerust met een karabijnhaak om de rugzak te vergrendelen. Bovendien is deze rugzak uitgerust met een kabelgeleider aan de binnenkant waarmee je je telefoon of headset gemakkelijk kunt opladen. Deze rugzak is ook voorzien van een ventilatiepaneel aan de achterzijde, zodat je comfortabel en ademend bent. Deze Minecraft Dungeons rugzak is de perfecte rugzak voor wie op zoek is naar een stijlvolle, functionele en duurzame rugzak met veel ruimte voor al je essentiële spullen.

Veelgestelde vragen over Minecraft Dungeons Rugzak met Laptop Tablet vak Hoogte 44cm.

Minecraft Dungeons Rugzak met Laptop Tablet vak Hoogte 44cm. kent de volgende afmetingen: 

  • Hoogte
  • Breedte
  • Diepte
  • Volume: 20 l

Minecraft Dungeons Rugzak met Laptop Tablet vak Hoogte 44cm. is gemaakt van Minecraft Dungeons Rugzak met Laptop Tablet vak Hoogte 44cm. en komt standaard in Minecraft Dungeons.

Er zijn verschillende type schooltassen te verkrijgen. Minecraft Dungeons Rugzak met Laptop Tablet vak Hoogte 44cm. is specifiek Normale rugzak.

Minecraft Dungeons Rugzak met Laptop Tablet vak Hoogte 44cm. heeft 3. Minecraft Dungeons Rugzak met Laptop Tablet vak Hoogte 44cm. heeft een laptopvak: Ja

Wanneer je in de regen naar school moet fietsen, is het van belang om te weten of je schooltas waterafstotend is. Minecraft Dungeons Rugzak met Laptop Tablet vak Hoogte 44cm. is waterafstotend: Ja.

Bekijk ook andere schooltassen