Oxford Academy

Oxford Academy is een Bijles gelegen aan Laan van Zuid Hoorn 70 in Rijswijk.

Oxford Academy is een onderdeel van Nedop en biedt maatwerkonderwijs aan kinderen. Ze beginnen met een intakegesprek om de behoeften van het kind en de mogelijkheden vast te stellen. Vervolgens wordt er een plan van aanpak opgesteld en wordt er gezorgd voor een op maat gemaakt lesrooster. Dit zorgt ervoor dat het kind de lesstof goed kan bijhouden en voldoende uitdaging heeft. Er wordt periodiek geëvalueerd om de leerprestaties te optimaliseren. Er zijn ook positieve reviews van schoolleiders en directeuren van andere scholen. Als u meer informatie wilt, kunt u contact opnemen met Oxford Academy.

Meer informatie over Oxford Academy in Rijswijk

Oxford Academy is een Bijles gelegen in Rijswijk op Laan van Zuid Hoorn 70.

Oxford Academy uit Rijswijk kan jou ondersteunen bij de vakken of talen die je beter wilt gaan beheren. Neem bijles bij Oxford Academy en wordt meteen vaardiger.

Ben jij opzoek naar een Bijles in de buurt van Rijswijk? Dan ben je bij Oxford Academy op de juiste plek. Bij Oxford Academy kun je zowel privé lessen als groepslessen krijgen. De ervaren docenten geven bijles van hoge kwaliteit.

Deze Bijles is gelegen aan Laan van Zuid Hoorn 70 in Rijswijk. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Rijswijk of niet, iedereen kan contact opnemen met Oxford Academy. Je kan Oxford Academy telefonisch bereiken op: 31 70 808 0460 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

https://oxfordacademy.nl/

Wil je graag een betrouwbare bijlesschool? Bel vandaag nog naar Oxford Academy en maak een afspraak!

Hoe kom je bij Oxford Academy? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Oxford Academy het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Bijles
  2. Oxford Academy

Bezoekers bekeken ook