De Huiswerkclub voor bijles en huiswerkbegeleiding

De Huiswerkclub voor bijles en huiswerkbegeleiding is een Bijles gelegen aan Stuyvesantstraat 67 in Haarlem.

De HuiswerkClub in Haarlem-Noord biedt huiswerkbegeleiding, bijlessen, weerbaarheidstraining en andere diensten aan. Ze hebben ook een zelfverdedigingscursus genaamd "Strong You" waarmee ze de veerkracht en weerbaarheid van leerlingen willen vergroten. Ze streven ernaar om kinderen het plezier in leren terug te geven en bieden ook vooronderzoeken voor dyslexie en remedial teaching aan. De werkwijze van De HuiswerkClub omvat een uitgebreide intake en regelmatige verslagen over de vooruitgang van de leerlingen. Ze hebben meestal al contact met de school van het kind en zijn op de hoogte van de gebruikte boeken en lesmethoden. Voor meer informatie kunnen geïnteresseerden contact opnemen met De HuiswerkClub.

Meer informatie over De Huiswerkclub voor bijles en huiswerkbegeleiding in Haarlem

De Huiswerkclub voor bijles en huiswerkbegeleiding is een Bijles gelegen in Haarlem op Stuyvesantstraat 67.

De Huiswerkclub voor bijles en huiswerkbegeleiding uit Haarlem kan jou ondersteunen bij de vakken of talen die je beter wilt gaan beheren. Neem bijles bij De Huiswerkclub voor bijles en huiswerkbegeleiding en wordt meteen vaardiger.

Ben jij opzoek naar een Bijles in de buurt van Haarlem? Dan ben je bij De Huiswerkclub voor bijles en huiswerkbegeleiding op de juiste plek. Bij De Huiswerkclub voor bijles en huiswerkbegeleiding kun je zowel privé lessen als groepslessen krijgen. De ervaren docenten geven bijles van hoge kwaliteit.

Deze Bijles is gelegen aan Stuyvesantstraat 67 in Haarlem. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Haarlem of niet, iedereen kan contact opnemen met De Huiswerkclub voor bijles en huiswerkbegeleiding. Je kan De Huiswerkclub voor bijles en huiswerkbegeleiding telefonisch bereiken op: 31 6 23030140 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.dehuiswerkclub.nl/

Wil je graag een betrouwbare bijlesschool? Bel vandaag nog naar De Huiswerkclub voor bijles en huiswerkbegeleiding en maak een afspraak!

Hoe kom je bij De Huiswerkclub voor bijles en huiswerkbegeleiding? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je De Huiswerkclub voor bijles en huiswerkbegeleiding het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Bijles
  2. De Huiswerkclub voor bijles en huiswerkbegeleiding

Bezoekers bekeken ook