Beta Sensei: Bijles Wiskunde en Natuurkunde Havo Vwo

Beta Sensei: Bijles Wiskunde en Natuurkunde Havo Vwo is een Bijles gelegen aan Kastanjelaan 13 in Velp.

Beta Sensei biedt bijles in wiskunde en natuurkunde voor Havo en Vwo. Daarnaast bieden ze trainingen aan, zoals basisvaardighedentraining en toetsweektraining. Ze hebben ook een corona veilige studieruimte beschikbaar. Bij Beta Sensei krijgen leerlingen les van één tutor, die een persoonlijke aanpak hanteert. Ze bieden ook extra trainingen voor vaardigheden en toetsen aan. Er is transparantie en terugkoppeling naar ouders, en er is flexibiliteit in het plannen van de lessen. De bijles wiskunde en natuurkunde worden gegeven door Taike Rouwmaat, die sinds 2018 bijles geeft. Het doel is om leerlingen op een leuke manier te helpen met de bètavakken. De aanpak van de bijlessen omvat het in kaart brengen van de behoeftes van de leerling, het maken van een haalbare planning en het aanpakken van valkuilen. De bijleslocatie is in Velp en de prijzen voor individuele bijlessen variëren tussen € 35,- en € 40,- per uur, terwijl groepslessen € 25,- per uur per leerling kosten.

Meer informatie over Beta Sensei: Bijles Wiskunde en Natuurkunde Havo Vwo in Velp

Beta Sensei: Bijles Wiskunde en Natuurkunde Havo Vwo is een Bijles gelegen in Velp op Kastanjelaan 13.

Beta Sensei: Bijles Wiskunde en Natuurkunde Havo Vwo uit Velp kan jou ondersteunen bij de vakken of talen die je beter wilt gaan beheren. Neem bijles bij Beta Sensei: Bijles Wiskunde en Natuurkunde Havo Vwo en wordt meteen vaardiger.

Ben jij opzoek naar een Bijles in de buurt van Velp? Dan ben je bij Beta Sensei: Bijles Wiskunde en Natuurkunde Havo Vwo op de juiste plek. Bij Beta Sensei: Bijles Wiskunde en Natuurkunde Havo Vwo kun je zowel privé lessen als groepslessen krijgen. De ervaren docenten geven bijles van hoge kwaliteit.

Deze Bijles is gelegen aan Kastanjelaan 13 in Velp. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Velp of niet, iedereen kan contact opnemen met Beta Sensei: Bijles Wiskunde en Natuurkunde Havo Vwo. Je kan Beta Sensei: Bijles Wiskunde en Natuurkunde Havo Vwo telefonisch bereiken op: 31 6 19995463 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.betasensei.nl/

Wil je graag een betrouwbare bijlesschool? Bel vandaag nog naar Beta Sensei: Bijles Wiskunde en Natuurkunde Havo Vwo en maak een afspraak!

Hoe kom je bij Beta Sensei: Bijles Wiskunde en Natuurkunde Havo Vwo? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Beta Sensei: Bijles Wiskunde en Natuurkunde Havo Vwo het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Bijles
  2. Beta Sensei: Bijles Wiskunde en Natuurkunde Havo Vwo

Bezoekers bekeken ook