LEREN&ZO

LEREN&ZO is een Bijles gelegen aan Speerstraat 13 in Amsterdam.

Leren&ZO is een leerpraktijk in Amsterdam-Zuid die kinderen, jongeren en studenten helpt bij tegenvallende schoolprestaties, leerproblemen en motivatieproblemen. Ze bieden huiswerkbegeleiding, bijles en studiecoaching door competente en enthousiaste begeleiders. Daarnaast hebben ze een team van professionals die ook kunnen helpen bij diepgaandere problemen. Door hun grondige intake en persoonlijke aanpak kunnen ze snel de meest effectieve leeroplossing vinden. Ze geloven in de capaciteiten van hun leerlingen en gaan verder om hen te helpen succesvol te zijn.

Meer informatie over LEREN&ZO in Amsterdam

LEREN&ZO is een Bijles gelegen in Amsterdam op Speerstraat 13.

LEREN&ZO uit Amsterdam kan jou ondersteunen bij de vakken of talen die je beter wilt gaan beheren. Neem bijles bij LEREN&ZO en wordt meteen vaardiger.

Ben jij opzoek naar een Bijles in de buurt van Amsterdam? Dan ben je bij LEREN&ZO op de juiste plek. Bij LEREN&ZO kun je zowel privé lessen als groepslessen krijgen. De ervaren docenten geven bijles van hoge kwaliteit.

Deze Bijles is gelegen aan Speerstraat 13 in Amsterdam. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Amsterdam of niet, iedereen kan contact opnemen met LEREN&ZO. Je kan LEREN&ZO telefonisch bereiken op: 31 20 774 1786 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.leren-zo.nl/

Wil je graag een betrouwbare bijlesschool? Bel vandaag nog naar LEREN&ZO en maak een afspraak!

Hoe kom je bij LEREN&ZO? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je LEREN&ZO het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Bijles
  2. LEREN&ZO

Bezoekers bekeken ook