LerenderWijs Wijchen

LerenderWijs Wijchen is een Bijles gelegen aan Zevendreef 3018 in Wijchen.

LerenderWijs Wijchen biedt ondersteuning aan leerlingen die tijdens hun schoolperiode moeite hebben met leren. Of het nu gaat om het opbouwen van zelfvertrouwen, het verbeteren van reken- of taalvaardigheden, LerenderWijs Wijchen biedt extra aandacht, goede uitleg en gerichte oefeningen om vooruitgang te boeken. Ouders die op zoek zijn naar een oplossing voor hun kind kunnen bij LerenderWijs terecht voor professionele begeleiding in een rustige omgeving, afgestemd op de leervraag van het kind. Maria Bueters, oprichter van LerenderWijs, heeft jarenlange ervaring in het onderwijs en biedt individuele begeleiding aan leerlingen van het basisonderwijs en het voortgezet onderwijs. Ze werkt met leerlingen met verschillende leerbehoeften, zoals leren leren, plannen en structureren van studie, rekenen en taal. LerenderWijs heeft positieve reacties ontvangen van ouders en leerlingen die verbetering hebben gezien in de leerresultaten en zelfvertrouwen van de leerlingen. De praktijk is geopend van maandag tot en met donderdag van 14.00 uur tot 20.00 uur.

Meer informatie over LerenderWijs Wijchen in Wijchen

LerenderWijs Wijchen is een Bijles gelegen in Wijchen op Zevendreef 3018.

LerenderWijs Wijchen uit Wijchen kan jou ondersteunen bij de vakken of talen die je beter wilt gaan beheren. Neem bijles bij LerenderWijs Wijchen en wordt meteen vaardiger.

Ben jij opzoek naar een Bijles in de buurt van Wijchen? Dan ben je bij LerenderWijs Wijchen op de juiste plek. Bij LerenderWijs Wijchen kun je zowel privé lessen als groepslessen krijgen. De ervaren docenten geven bijles van hoge kwaliteit.

Deze Bijles is gelegen aan Zevendreef 3018 in Wijchen. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Wijchen of niet, iedereen kan contact opnemen met LerenderWijs Wijchen. Je kan LerenderWijs Wijchen telefonisch bereiken op: 31 6 36043330 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

https://www.lerenderwijswijchen.nl/

Wil je graag een betrouwbare bijlesschool? Bel vandaag nog naar LerenderWijs Wijchen en maak een afspraak!

Hoe kom je bij LerenderWijs Wijchen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je LerenderWijs Wijchen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Bijles
  2. LerenderWijs Wijchen

Bezoekers bekeken ook