Maartje van Hulten

Maartje van Hulten is een Bijles gelegen aan Homberg 3617 in Wijchen.

Maartje van Hulten biedt individuele begeleiding in de vorm van remedial teaching aan kinderen van 4 tot en met 14 jaar die extra hulp nodig hebben bij het leren. De begeleiding kan plaatsvinden in haar praktijk in Wijchen of op school. Ze is lid van de Landelijke Beroepsvereniging Remedial Teachers (LBRT) en volgt hun richtlijnen. Haar belangrijkste doel is om kinderen weer plezier te geven in het leren. Remedial teaching is specialistische hulp voor kinderen bij wie het leren niet vanzelf gaat, vanwege leer- of gedragsproblemen. Het kan ook worden gegeven aan leerlingen die hoger dan gemiddeld presteren. Maartje van Hulten biedt maatwerkbegeleiding en haar contactgegevens zijn Homberg 3617, 6601XA Wijchen, telefoonnummer 06-42250704, en e-mailadres info@maartjespraktijk.nl. Ze is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 55653170 en heeft het lidnummer 162853 van de LBRT.

Meer informatie over Maartje van Hulten in Wijchen

Maartje van Hulten is een Bijles gelegen in Wijchen op Homberg 3617.

Maartje van Hulten uit Wijchen kan jou ondersteunen bij de vakken of talen die je beter wilt gaan beheren. Neem bijles bij Maartje van Hulten en wordt meteen vaardiger.

Ben jij opzoek naar een Bijles in de buurt van Wijchen? Dan ben je bij Maartje van Hulten op de juiste plek. Bij Maartje van Hulten kun je zowel privé lessen als groepslessen krijgen. De ervaren docenten geven bijles van hoge kwaliteit.

Deze Bijles is gelegen aan Homberg 3617 in Wijchen. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Wijchen of niet, iedereen kan contact opnemen met Maartje van Hulten. Je kan Maartje van Hulten telefonisch bereiken op: 31 6 42250704 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://rt.maartjespraktijk.nl/

Wil je graag een betrouwbare bijlesschool? Bel vandaag nog naar Maartje van Hulten en maak een afspraak!

Hoe kom je bij Maartje van Hulten? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Maartje van Hulten het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Bijles
  2. Maartje van Hulten

Bezoekers bekeken ook