AFTER'S COOL Den Haag Laan van Meedervoort

AFTER'S COOL Den Haag Laan van Meedervoort is een Huiswerkinstituut gelegen aan Laan van Meerdervoort 57 in Den Haag.

Bij AFTER'S COOL bieden ze verschillende diensten aan, zoals huiswerkbegeleiding, bijles, examenbegeleiding, brugklasbegeleiding, remedial teaching en trainingen. Ze hebben ook online oefenkwartiertjes en organiseren lente- en zomerscholen. Daarnaast bieden ze diensten aan voor scholen in het basisonderwijs en voortgezet onderwijs. AFTER'S COOL heeft vestigingen in Amsterdam, Delft, Den Haag, Oegstgeest, Pijnacker, Rotterdam, Schiedam en Wassenaar. Ze stimuleren leerlingen om actief met de stof aan de slag te gaan en bieden begeleiding op maat aan. Ze hebben aandacht voor motivatie en zelfvertrouwen en werken met hun eigen 'Leren doe je zo'-methode. Ze bieden onder andere huiswerkbegeleiding, examenbegeleiding, bijles en remedial teaching aan. Ze helpen leerachterstanden voorkomen en werken aan planning en structuur. Daarnaast bieden ze online oefenkwartiertjes aan en organiseren ze eindtoetstrainingen. Bij AFTER'S COOL staat leren met aandacht centraal en ze streven ernaar om leerlingen zelfvertrouwen en een positieve instelling te geven.

Meer informatie over AFTER'S COOL Den Haag Laan van Meedervoort in Den Haag

AFTER'S COOL Den Haag Laan van Meedervoort is een Huiswerkinstituut gelegen in Den Haag op Laan van Meerdervoort 57.

AFTER'S COOL Den Haag Laan van Meedervoort uit Den Haag kan jou ondersteunen bij de vakken of talen die je beter wilt gaan beheren. Neem bijles bij AFTER'S COOL Den Haag Laan van Meedervoort en wordt meteen vaardiger.

Ben jij opzoek naar een Huiswerkinstituut in de buurt van Den Haag? Dan ben je bij AFTER'S COOL Den Haag Laan van Meedervoort op de juiste plek. Bij AFTER'S COOL Den Haag Laan van Meedervoort kun je zowel privé lessen als groepslessen krijgen. De ervaren docenten geven bijles van hoge kwaliteit.

Deze Huiswerkinstituut is gelegen aan Laan van Meerdervoort 57 in Den Haag. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Den Haag of niet, iedereen kan contact opnemen met AFTER'S COOL Den Haag Laan van Meedervoort. Je kan AFTER'S COOL Den Haag Laan van Meedervoort telefonisch bereiken op: 31 88 221 1444 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

https://www.afterscool.nl/

Wil je graag een betrouwbare bijlesschool? Bel vandaag nog naar AFTER'S COOL Den Haag Laan van Meedervoort en maak een afspraak!

Hoe kom je bij AFTER'S COOL Den Haag Laan van Meedervoort? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je AFTER'S COOL Den Haag Laan van Meedervoort het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Bijles
  2. AFTER’S COOL Den Haag Laan van Meedervoort

Bezoekers bekeken ook