Kring van Leidse Repetitoren

Kring van Leidse Repetitoren is een Onderwijsinstelling gelegen aan Hogewoerd 92 in Leiden.

In de zomer van 2023 zullen de Zomercursussen Makelaar starten, waaronder de Examentraining Bouwkunde-B (Tekening en Besteklezen) en Financiën & Fiscaliteiten. Deze cursussen bieden verschillende lesdata en instapmogelijkheden. Daarnaast biedt het kantoor ook cursussen en bijlessen voor de Rechtenstudie en Juridische Beroepsopleidingen, scriptiebegeleiding voor Rechten, en cursussen en examentraining voor AA en RA. Bij het KMR Vastgoed Opleidingen wordt de opleiding en examentraining voor Makelaar Wonen (K-RMT) aangeboden. Het kantoor is gevestigd aan Hogewoerd 92 in Leiden.

Meer informatie over Kring van Leidse Repetitoren in Leiden

Kring van Leidse Repetitoren is een Onderwijsinstelling gelegen in Leiden op Hogewoerd 92.

Kring van Leidse Repetitoren uit Leiden kan jou ondersteunen bij de vakken of talen die je beter wilt gaan beheren. Neem bijles bij Kring van Leidse Repetitoren en wordt meteen vaardiger.

Ben jij opzoek naar een Onderwijsinstelling in de buurt van Leiden? Dan ben je bij Kring van Leidse Repetitoren op de juiste plek. Bij Kring van Leidse Repetitoren kun je zowel privé lessen als groepslessen krijgen. De ervaren docenten geven bijles van hoge kwaliteit.

Deze Onderwijsinstelling is gelegen aan Hogewoerd 92 in Leiden. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Leiden of niet, iedereen kan contact opnemen met Kring van Leidse Repetitoren. Je kan Kring van Leidse Repetitoren telefonisch bereiken op: 31 71 514 7335 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

https://www.repetitoren.nl/

Wil je graag een betrouwbare bijlesschool? Bel vandaag nog naar Kring van Leidse Repetitoren en maak een afspraak!

Hoe kom je bij Kring van Leidse Repetitoren? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kring van Leidse Repetitoren het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Bijles
  2. Kring van Leidse Repetitoren

Bezoekers bekeken ook