Lyceo Deventer - Het Vlier

Lyceo Deventer - Het Vlier is een Bijles gelegen aan Het Vlier 1 in Deventer.

Lyceo Deventer Het Vlier biedt huiswerkbegeleiding, bijles, studiecoaching, huiswerkklas en faalangsttraining aan leerlingen uit de omgeving. Het team van begeleiders staat klaar om leerlingen te helpen met hun huiswerk en is telefonisch bereikbaar op werkdagen en in het weekend. Er is een eigen lokaal op het Etty Hillesum Lyceum waar leerlingen kunnen werken aan hun huiswerk, en er worden ook lokalen gebruikt voor het geven van bijles. Voordat de huiswerkbegeleiding begint, wordt er een intakegesprek gehouden om de begeleiding op maat te kunnen aanbieden. Daarnaast biedt Lyceo Deventer Het Vlier ook bijles, basisschoolbegeleiding, studiecoaching, huiswerkklas en faalangsttraining aan.

Meer informatie over Lyceo Deventer - Het Vlier in Deventer

Lyceo Deventer - Het Vlier is een Bijles gelegen in Deventer op Het Vlier 1.

Lyceo Deventer - Het Vlier uit Deventer kan jou ondersteunen bij de vakken of talen die je beter wilt gaan beheren. Neem bijles bij Lyceo Deventer - Het Vlier en wordt meteen vaardiger.

Ben jij opzoek naar een Bijles in de buurt van Deventer? Dan ben je bij Lyceo Deventer - Het Vlier op de juiste plek. Bij Lyceo Deventer - Het Vlier kun je zowel privé lessen als groepslessen krijgen. De ervaren docenten geven bijles van hoge kwaliteit.

Deze Bijles is gelegen aan Het Vlier 1 in Deventer. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Deventer of niet, iedereen kan contact opnemen met Lyceo Deventer - Het Vlier. Je kan Lyceo Deventer - Het Vlier telefonisch bereiken op: 31 570 745 620 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

https://www.lyceo.nl/vestigingen/deventer/het-vlier/?utm_source=GMB&utm_medium=deventer-het-vlier&utm_campaign=local

Wil je graag een betrouwbare bijlesschool? Bel vandaag nog naar Lyceo Deventer - Het Vlier en maak een afspraak!

Hoe kom je bij Lyceo Deventer - Het Vlier? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Lyceo Deventer - Het Vlier het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Bijles
  2. Lyceo Deventer – Het Vlier

Bezoekers bekeken ook