RT Praktijk de Brandepoort

RT Praktijk de Brandepoort is een Bijles gelegen aan Judith Leysterstraat 25 in Raamsdonksveer.

RT-praktijk de Brandepoort is een particuliere praktijk voor remedial teaching in Raamsdonksveer. Ze bieden diverse vormen van begeleiding die zijn afgestemd op de specifieke leerbehoeften en persoonlijke situatie van de cliënt. In 2019 vierden ze hun 10-jarig jubileum en zijn ze in juni 2020 verhuisd naar een nieuwe locatie in Raamsdonksveer met meerdere praktijkruimtes. Ze bieden nu een compleet aanbod van begeleiding tot onderzoek voor alle leerjaren van de basisschool, middelbare school, MBO, HBO, universiteiten en volwassenen. Ze werken ook samen met Orthopedagogische Praktijk Boom. De begeleiding wordt gegeven door Drs. Ingeborg van Gog-Bock en is afgestemd op het niveau van het kind om de leerprestaties en het zelfvertrouwen te verbeteren.

Meer informatie over RT Praktijk de Brandepoort in Raamsdonksveer

RT Praktijk de Brandepoort is een Bijles gelegen in Raamsdonksveer op Judith Leysterstraat 25.

RT Praktijk de Brandepoort uit Raamsdonksveer kan jou ondersteunen bij de vakken of talen die je beter wilt gaan beheren. Neem bijles bij RT Praktijk de Brandepoort en wordt meteen vaardiger.

Ben jij opzoek naar een Bijles in de buurt van Raamsdonksveer? Dan ben je bij RT Praktijk de Brandepoort op de juiste plek. Bij RT Praktijk de Brandepoort kun je zowel privé lessen als groepslessen krijgen. De ervaren docenten geven bijles van hoge kwaliteit.

Deze Bijles is gelegen aan Judith Leysterstraat 25 in Raamsdonksveer. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Raamsdonksveer of niet, iedereen kan contact opnemen met RT Praktijk de Brandepoort. Je kan RT Praktijk de Brandepoort telefonisch bereiken op: 31 6 42943328 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.rtpraktijkdebrandepoort.nl/

Wil je graag een betrouwbare bijlesschool? Bel vandaag nog naar RT Praktijk de Brandepoort en maak een afspraak!

Hoe kom je bij RT Praktijk de Brandepoort? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je RT Praktijk de Brandepoort het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Bijles
  2. RT Praktijk de Brandepoort

Bezoekers bekeken ook