Niels de Groot Bijles

Niels de Groot Bijles is een Bijles gelegen aan Ligusterhage 26 in Assen.

In dit artikel wordt besproken hoe sommige leerlingen, zelfs hoogbegaafde leerlingen, moeite hebben om goede cijfers te halen op school. Dit komt doordat er een mismatch is tussen de manier waarop de leerling leert en de manier waarop de school de lesstof aanbiedt. Niels de Groot geeft bijles aan zowel middelbare scholieren als basisschoolleerlingen die niet voldoende uitgedaagd worden op school. Hij geeft bijles in vakken als Biologie, Wiskunde, Scheikunde, Natuurkunde en Economie. De bijlessen worden gegeven bij Studiecentrum Haren, individueel in Assen en op locatie Quintus van het Dr. Nassau College in Assen. Daarnaast geeft hij ook individuele bijlessen aan basisschoolleerlingen die op het HB-onderwijs niet genoeg uitgedaagd worden. Deze bijlessen worden meestal gegeven op de betreffende basisschool, maar soms ook individueel buiten schooltijd. Verder verzorgt hij lessen wiskunde en science op De Kloostertuin, waarbij de lessen science per klas gevolgd worden op de Leonardo-afdeling. De lessen wiskunde zijn bedoeld voor leerlingen van zowel de Leonardo-afdeling als de Jenaplan-afdeling die ver voorlopen met rekenonderwijs.

Meer informatie over Niels de Groot Bijles in Assen

Niels de Groot Bijles is een Bijles gelegen in Assen op Ligusterhage 26.

Niels de Groot Bijles uit Assen kan jou ondersteunen bij de vakken of talen die je beter wilt gaan beheren. Neem bijles bij Niels de Groot Bijles en wordt meteen vaardiger.

Ben jij opzoek naar een Bijles in de buurt van Assen? Dan ben je bij Niels de Groot Bijles op de juiste plek. Bij Niels de Groot Bijles kun je zowel privé lessen als groepslessen krijgen. De ervaren docenten geven bijles van hoge kwaliteit.

Deze Bijles is gelegen aan Ligusterhage 26 in Assen. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Assen of niet, iedereen kan contact opnemen met Niels de Groot Bijles. Je kan Niels de Groot Bijles telefonisch bereiken op: 31 592 861 633 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.nielsdegrootbijles.nl/

Wil je graag een betrouwbare bijlesschool? Bel vandaag nog naar Niels de Groot Bijles en maak een afspraak!

Hoe kom je bij Niels de Groot Bijles? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Niels de Groot Bijles het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Bijles
  2. Niels de Groot Bijles

Bezoekers bekeken ook