Meester Michel Bijles

Meester Michel Bijles is een Bijles gelegen aan Fazantenkamp 723 in Maarssen.

Meester Michel Bijles in Maarssen biedt bijles en huiswerkbegeleiding aan voor leerlingen in het basisonderwijs en voortgezet onderwijs. De focus ligt op het vergroten van het zelfvertrouwen van het kind en het verbeteren van de leerprestaties. Daarnaast bieden ze ook Citotraining en IEP Eindtoetstraining aan voor het basisonderwijs. Meester Michel, Michel van de Kant, heeft meer dan 15 jaar ervaring in het onderwijs en weet kinderen te motiveren om het beste uit zichzelf te halen. Ouders merken ook verbetering in de leerresultaten van hun kinderen sinds de huiswerkbegeleiding. Meester Michel Bijles staat voor succes en het behalen van goede resultaten.

Meer informatie over Meester Michel Bijles in Maarssen

Meester Michel Bijles is een Bijles gelegen in Maarssen op Fazantenkamp 723.

Meester Michel Bijles uit Maarssen kan jou ondersteunen bij de vakken of talen die je beter wilt gaan beheren. Neem bijles bij Meester Michel Bijles en wordt meteen vaardiger.

Ben jij opzoek naar een Bijles in de buurt van Maarssen? Dan ben je bij Meester Michel Bijles op de juiste plek. Bij Meester Michel Bijles kun je zowel privé lessen als groepslessen krijgen. De ervaren docenten geven bijles van hoge kwaliteit.

Deze Bijles is gelegen aan Fazantenkamp 723 in Maarssen. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Maarssen of niet, iedereen kan contact opnemen met Meester Michel Bijles. Je kan Meester Michel Bijles telefonisch bereiken op: 31 6 81078926 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.meestermichelbijles.nl/

Wil je graag een betrouwbare bijlesschool? Bel vandaag nog naar Meester Michel Bijles en maak een afspraak!

Hoe kom je bij Meester Michel Bijles? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Meester Michel Bijles het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Bijles
  2. Meester Michel Bijles

Bezoekers bekeken ook