WilsKracht meer dan bijles

WilsKracht meer dan bijles is een Onderwijsinstelling gelegen aan Constantijn Huygenslaan 43L in Papendrecht.

WilsKracht biedt bijles aan kinderen in Papendrecht, waarbij er individueel wordt gewerkt aan de moeilijke stof. De lessen worden aangepast aan het kind en op maat gemaakt. Daarnaast wordt er gewerkt aan het zelfvertrouwen van het kind en wordt eventuele faalangst verminderd. De lessen worden gegeven door Willy Steijl, een ervaren leerkracht en kindercoach. Ze weet kinderen te motiveren om hun doelen te bereiken. Het contactgegevens van WilsKracht zijn Constantijn Huygenslaan 43L, 3351 XA Papendrecht, telefoonnummer 06 18 43 57 77 en e-mailadres info@wilskracht.net.

Meer informatie over WilsKracht meer dan bijles in Papendrecht

WilsKracht meer dan bijles is een Onderwijsinstelling gelegen in Papendrecht op Constantijn Huygenslaan 43L.

WilsKracht meer dan bijles uit Papendrecht kan jou ondersteunen bij de vakken of talen die je beter wilt gaan beheren. Neem bijles bij WilsKracht meer dan bijles en wordt meteen vaardiger.

Ben jij opzoek naar een Onderwijsinstelling in de buurt van Papendrecht? Dan ben je bij WilsKracht meer dan bijles op de juiste plek. Bij WilsKracht meer dan bijles kun je zowel privé lessen als groepslessen krijgen. De ervaren docenten geven bijles van hoge kwaliteit.

Deze Onderwijsinstelling is gelegen aan Constantijn Huygenslaan 43L in Papendrecht. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Papendrecht of niet, iedereen kan contact opnemen met WilsKracht meer dan bijles. Je kan WilsKracht meer dan bijles telefonisch bereiken op: 31 6 18435777 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.wilskracht.net/

Wil je graag een betrouwbare bijlesschool? Bel vandaag nog naar WilsKracht meer dan bijles en maak een afspraak!

Hoe kom je bij WilsKracht meer dan bijles? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je WilsKracht meer dan bijles het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Bijles
  2. WilsKracht meer dan bijles

Bezoekers bekeken ook