Mischa Put

Mischa Put is een Bijles gelegen aan Albert Schweitzererf 40 in Oud-Beijerland.

De tekst gaat over de begeleiding die Mischa biedt aan kinderen die extra hulp nodig hebben op school. Hij biedt Remedial Teaching, waarbij kinderen individuele aandacht krijgen om de leerstof eigen te maken, en de Matrixmethode, die helpt bij het aanbrengen van structuur in het hoofd. Daarnaast onderzoekt hij of kinderen beelddenkers zijn en past hij de omgeving aan op hun manier van denken. Ook gebruikt hij de techniek van mindmappen om het geheugen te verbeteren en informatie geordend op papier te krijgen. Mischa begeleidt ook scholen bij het invoeren van nieuwe ontwikkelingen. Klanten zijn tevreden en merken verbetering in de prestaties van hun kinderen. Het doel van Mischa's activiteiten is dat kinderen en scholen hun eigen mogelijkheden leren kennen en kunnen inzetten in de dagelijkse schoolsituatie.

Meer informatie over Mischa Put in Oud-Beijerland

Mischa Put is een Bijles gelegen in Oud-Beijerland op Albert Schweitzererf 40.

Mischa Put uit Oud-Beijerland kan jou ondersteunen bij de vakken of talen die je beter wilt gaan beheren. Neem bijles bij Mischa Put en wordt meteen vaardiger.

Ben jij opzoek naar een Bijles in de buurt van Oud-Beijerland? Dan ben je bij Mischa Put op de juiste plek. Bij Mischa Put kun je zowel privé lessen als groepslessen krijgen. De ervaren docenten geven bijles van hoge kwaliteit.

Deze Bijles is gelegen aan Albert Schweitzererf 40 in Oud-Beijerland. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Oud-Beijerland of niet, iedereen kan contact opnemen met Mischa Put. Je kan Mischa Put telefonisch bereiken op: 31 6 13439862 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://mischaput.nl/

Wil je graag een betrouwbare bijlesschool? Bel vandaag nog naar Mischa Put en maak een afspraak!

Hoe kom je bij Mischa Put? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Mischa Put het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Bijles
  2. Mischa Put

Bezoekers bekeken ook