Les Verder

Les Verder is een Bijles gelegen aan Westlandseweg 10 in Wateringen.

Les Verder biedt lesbegeleiding in de vorm van bijles, trainingen en huiswerkbegeleiding aan kinderen en jongeren in het basisonderwijs, voortgezet onderwijs en speciaal onderwijs met leerproblemen of leerachterstanden. De missie van Les Verder is om kinderen en jongeren te begeleiden zodat zij hun leerdoelen kunnen bereiken, met behulp van didactische vakkennis en pedagogisch inzicht. De visie van Les Verder is dat ieder kind uniek is en kan groeien in zijn eigen leerproces. Er wordt een menselijke verbinding gemaakt met de leerling, waardoor deze zich op zijn gemak voelt en op zijn eigen niveau kan leren. Les Verder biedt specifieke begeleiding en leertechnieken aan om kinderen zelfvertrouwen en succeservaringen te geven, zodat zij weer plezier hebben in leren en hun talenten kunnen ontwikkelen. Les Verder is gevestigd aan de Westlandseweg 10 in Wateringen.

Meer informatie over Les Verder in Wateringen

Les Verder is een Bijles gelegen in Wateringen op Westlandseweg 10.

Les Verder uit Wateringen kan jou ondersteunen bij de vakken of talen die je beter wilt gaan beheren. Neem bijles bij Les Verder en wordt meteen vaardiger.

Ben jij opzoek naar een Bijles in de buurt van Wateringen? Dan ben je bij Les Verder op de juiste plek. Bij Les Verder kun je zowel privé lessen als groepslessen krijgen. De ervaren docenten geven bijles van hoge kwaliteit.

Deze Bijles is gelegen aan Westlandseweg 10 in Wateringen. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Wateringen of niet, iedereen kan contact opnemen met Les Verder. Je kan Les Verder telefonisch bereiken op: 31 6 12237433 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://lesverder.nl/

Wil je graag een betrouwbare bijlesschool? Bel vandaag nog naar Les Verder en maak een afspraak!

Hoe kom je bij Les Verder? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Les Verder het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Bijles
  2. Les Verder

Bezoekers bekeken ook