Van Berkum Studiebegeleiding BV

Van Berkum Studiebegeleiding BV is een Huiswerkinstituut gelegen aan Weverssingel 9 in Amersfoort.

Dit artikel gaat over de verschillende begeleidingsdiensten die Van Berkum Studiebegeleiding aanbiedt. Ze bieden begeleiding voor basisschoolleerlingen, huiswerkbegeleiding voor middelbare scholieren en bijles voor elk niveau. Maatwerk is ook mogelijk. Daarnaast wordt er gesproken over het gebruik van Magister als vervanging voor het klassenboek en het belang van gebarentaal bij het leren. Verder wordt er verwezen naar een onderzoek waaruit blijkt dat jongens vaker blijven zitten dan meisjes, en naar een artikel over het omgaan met stress en de CITO-toets. Van Berkum Studiebegeleiding is lid van de Landelijke Vereniging voor Studiebegeleidingsinstituten.

Meer informatie over Van Berkum Studiebegeleiding BV in Amersfoort

Van Berkum Studiebegeleiding BV is een Huiswerkinstituut gelegen in Amersfoort op Weverssingel 9.

Van Berkum Studiebegeleiding BV uit Amersfoort kan jou ondersteunen bij de vakken of talen die je beter wilt gaan beheren. Neem bijles bij Van Berkum Studiebegeleiding BV en wordt meteen vaardiger.

Ben jij opzoek naar een Huiswerkinstituut in de buurt van Amersfoort? Dan ben je bij Van Berkum Studiebegeleiding BV op de juiste plek. Bij Van Berkum Studiebegeleiding BV kun je zowel privé lessen als groepslessen krijgen. De ervaren docenten geven bijles van hoge kwaliteit.

Deze Huiswerkinstituut is gelegen aan Weverssingel 9 in Amersfoort. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Amersfoort of niet, iedereen kan contact opnemen met Van Berkum Studiebegeleiding BV. Je kan Van Berkum Studiebegeleiding BV telefonisch bereiken op: 31 33 472 4400 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

https://www.huiswerkinstituut.nl/

Wil je graag een betrouwbare bijlesschool? Bel vandaag nog naar Van Berkum Studiebegeleiding BV en maak een afspraak!

Hoe kom je bij Van Berkum Studiebegeleiding BV? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Van Berkum Studiebegeleiding BV het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Bijles
  2. Van Berkum Studiebegeleiding BV

Bezoekers bekeken ook