Praktijk voor Remedial Teaching: Eline's boom

Praktijk voor Remedial Teaching: Eline's boom is een Bijles gelegen aan Ella Fitzgeraldlaan 48 in Eindhoven.

Elines Boom is een praktijk voor remedial teaching in het noorden van Eindhoven. De praktijk biedt didactische hulp aan kinderen die moeite hebben met één of meerdere vakgebieden, zoals taal, lezen, rekenen of spelling. De begeleiding is gericht op het creëren van welbevinden en succeservaringen, zodat leren weer leuk wordt en het kind kan groeien. Er wordt gewerkt met een plan van aanpak en doelen worden opgesteld. De begeleiding vindt plaats in de praktijkruimte aan huis van Elines Boom en bestaat uit 12 individuele sessies van 60 minuten. Er kunnen ook trainingen gevolgd worden, zoals "Alle teksten de baas", "2Hands4Kids" en "Ik leer leren".

Meer informatie over Praktijk voor Remedial Teaching: Eline's boom in Eindhoven

Praktijk voor Remedial Teaching: Eline's boom is een Bijles gelegen in Eindhoven op Ella Fitzgeraldlaan 48.

Praktijk voor Remedial Teaching: Eline's boom uit Eindhoven kan jou ondersteunen bij de vakken of talen die je beter wilt gaan beheren. Neem bijles bij Praktijk voor Remedial Teaching: Eline's boom en wordt meteen vaardiger.

Ben jij opzoek naar een Bijles in de buurt van Eindhoven? Dan ben je bij Praktijk voor Remedial Teaching: Eline's boom op de juiste plek. Bij Praktijk voor Remedial Teaching: Eline's boom kun je zowel privé lessen als groepslessen krijgen. De ervaren docenten geven bijles van hoge kwaliteit.

Deze Bijles is gelegen aan Ella Fitzgeraldlaan 48 in Eindhoven. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Eindhoven of niet, iedereen kan contact opnemen met Praktijk voor Remedial Teaching: Eline's boom. Je kan Praktijk voor Remedial Teaching: Eline's boom telefonisch bereiken op: 31 6 30791798 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.elinesboom.nl/

Wil je graag een betrouwbare bijlesschool? Bel vandaag nog naar Praktijk voor Remedial Teaching: Eline's boom en maak een afspraak!

Hoe kom je bij Praktijk voor Remedial Teaching: Eline's boom? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Praktijk voor Remedial Teaching: Eline's boom het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Bijles
  2. Praktijk voor Remedial Teaching: Eline’s boom

Bezoekers bekeken ook