1. producten
  2. Kipling SEOUL Rugzak, 27 Liter, 15 inch laptopvak Blue Bleu 2.

Kipling SEOUL Rugzak, 27 Liter, 15 inch laptopvak Blue Bleu 2.

5/5

Wanneer school weer voor de deur staat, heb je uiteraard een nieuwe schooltas nodig. Deze kunnen zowel modieus zijn als stevig. Vooral als je net gaat beginnen met de middelbare school, is het nodig om veel boeken mee te nemen. Kipling SEOUL Rugzak, 27 Liter, 15 inch laptopvak Blue Bleu 2. voorziet je van de ideale mix aan design, stevigheid en hoge mate van conform. Kom hieronder meer te weten over Kipling SEOUL Rugzak, 27 Liter, 15 inch laptopvak Blue Bleu 2..

Specificaties Kipling SEOUL Rugzak, 27 Liter, 15 inch laptopvak Blue Bleu 2.

Merk

Kipling

Kleur

Blauw

Materiaal

Polyamide

Volume

27 l

Afmetingen

Hoogte: 44 cm


Breedte: 35 cm


Diepte: 20.50 cm

Waterafstotend

Nee

Inclusief laptopvak

Nee

Aantal vakken

6

Type schooltas

Normale rugzak

Omschrijving van Kipling SEOUL Rugzak, 27 Liter, 15 inch laptopvak Blue Bleu 2.

Deze Kipling SEOUL rugzak is een must-have voor iedereen die op zoek is naar een functionele en stijlvolle tas. Met een capaciteit van maar liefst 27 liter is er genoeg ruimte om al jouw benodigdheden mee te nemen. De laptopvak heeft een formaat van 15 inch en is gevoerd met zacht materiaal, waardoor je laptop altijd goed beschermd is. Binnenin vind je meerdere vakken, waaronder een vak met rits, twee open vakken, een penhouder en een handige clip om jouw sleutels aan vast te maken. Aan de buitenkant heeft de tas ook gevoerde riemen, zodat hij comfortabel op je rug draagt. Bovenop bevindt zich een handige handgreep om hem makkelijk mee te nemen. Aan de zijkant van de rugzak zitten twee open zijvakken en drie vakken met rits. Je kunt dus gemakkelijk al je spullen in deze tas kwijt. De Kipling SEOUL rugzak is de perfecte keuze voor iedereen die op zoek is naar een stijlvolle en functionele tas. Hij is verkrijgbaar in verschillende kleuren en stijlen en is een must-have voor iedereen.

Veelgestelde vragen over Kipling SEOUL Rugzak, 27 Liter, 15 inch laptopvak Blue Bleu 2.

Kipling SEOUL Rugzak, 27 Liter, 15 inch laptopvak Blue Bleu 2. kent de volgende afmetingen: 

  • Hoogte 44 cm
  • Breedte 35 cm
  • Diepte 20.50 cm
  • Volume: 27 l

Kipling SEOUL Rugzak, 27 Liter, 15 inch laptopvak Blue Bleu 2. is gemaakt van Kipling SEOUL Rugzak, 27 Liter, 15 inch laptopvak Blue Bleu 2. en komt standaard in Blauw.

Er zijn verschillende type schooltassen te verkrijgen. Kipling SEOUL Rugzak, 27 Liter, 15 inch laptopvak Blue Bleu 2. is specifiek Normale rugzak.

Kipling SEOUL Rugzak, 27 Liter, 15 inch laptopvak Blue Bleu 2. heeft 6. Kipling SEOUL Rugzak, 27 Liter, 15 inch laptopvak Blue Bleu 2. heeft een laptopvak: Nee

Wanneer je in de regen naar school moet fietsen, is het van belang om te weten of je schooltas waterafstotend is. Kipling SEOUL Rugzak, 27 Liter, 15 inch laptopvak Blue Bleu 2. is waterafstotend: Nee.

Bekijk ook andere schooltassen