Studieboerderij

Studieboerderij is een Bijles gelegen aan Wolput 75 in Vlijmen.

De Studieboerderij voor De Langstraat biedt huiswerkbegeleiding en bijlessen aan voor leerlingen van het VMBO-HAVO-VWO. Ze verzorgen ook examentraining en bieden bijlessen en remedial teaching aan voor leerlingen van groep 7 en 8 van de basisschool en beginnende MBO/HBO-studenten. Mensen met een Heusdenpas krijgen 12,5% korting op de tarieven. Het is belangrijk om op tijd aan te melden, omdat het verbeteren van resultaten moeilijker wordt als dit te laat gebeurt. Leerlingen van groep 7/8 en middelbare school mogen gratis een middag huiswerkbegeleiding meedraaien en ontvangen daarna een verslagje per mail. De Studieboerderij heeft ook aandacht gekregen in de media, zoals het artikel "Helft van de ouders kan kind niet helpen met huiswerk" en het 10-jarig bestaan van Studieboerderij Vlijmen. Het bezoek van de burgemeester van Heusden, Willemijn van Hees, met kabinetschef Frank Horvers wordt ook genoemd.

Meer informatie over Studieboerderij in Vlijmen

Studieboerderij is een Bijles gelegen in Vlijmen op Wolput 75.

Studieboerderij uit Vlijmen kan jou ondersteunen bij de vakken of talen die je beter wilt gaan beheren. Neem bijles bij Studieboerderij en wordt meteen vaardiger.

Ben jij opzoek naar een Bijles in de buurt van Vlijmen? Dan ben je bij Studieboerderij op de juiste plek. Bij Studieboerderij kun je zowel privé lessen als groepslessen krijgen. De ervaren docenten geven bijles van hoge kwaliteit.

Deze Bijles is gelegen aan Wolput 75 in Vlijmen. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Vlijmen of niet, iedereen kan contact opnemen met Studieboerderij. Je kan Studieboerderij telefonisch bereiken op: 31 6 40955947 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.studieboerderij.nl/

Wil je graag een betrouwbare bijlesschool? Bel vandaag nog naar Studieboerderij en maak een afspraak!

Hoe kom je bij Studieboerderij? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Studieboerderij het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Bijles
  2. Studieboerderij

Bezoekers bekeken ook