Bijlesbureau Breenstraat

Bijlesbureau Breenstraat is een Bijles gelegen aan Breenstraat 11 in Goedereede.

Bijlesbureau Breenstraat is opgericht door Jacqueline van Ketel, een leerkracht in het basisonderwijs. Ze biedt individuele bijles en huiswerkbegeleiding aan leerlingen van zowel het basisonderwijs als het voortgezet onderwijs. Het bureau is gevestigd aan de Breenstraat in Havenhoofd, Goedereede, en is makkelijk te bereiken voor leerlingen van omliggende scholen. De lessen vinden plaats in een rustige en huiselijke sfeer, met als doel het verbeteren van de resultaten en het vergroten van het zelfvertrouwen. Tijdens de lessen kan er gewerkt worden aan onder andere ondersteuning bij probleemvakken, voorbereiding op toetsen en het aanleren van studievaardigheden. Voor meer informatie of het maken van een afspraak kan er contact worden opgenomen via de telefoon of e-mail.

Meer informatie over Bijlesbureau Breenstraat in Goedereede

Bijlesbureau Breenstraat is een Bijles gelegen in Goedereede op Breenstraat 11.

Bijlesbureau Breenstraat uit Goedereede kan jou ondersteunen bij de vakken of talen die je beter wilt gaan beheren. Neem bijles bij Bijlesbureau Breenstraat en wordt meteen vaardiger.

Ben jij opzoek naar een Bijles in de buurt van Goedereede? Dan ben je bij Bijlesbureau Breenstraat op de juiste plek. Bij Bijlesbureau Breenstraat kun je zowel privé lessen als groepslessen krijgen. De ervaren docenten geven bijles van hoge kwaliteit.

Deze Bijles is gelegen aan Breenstraat 11 in Goedereede. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Goedereede of niet, iedereen kan contact opnemen met Bijlesbureau Breenstraat. Je kan Bijlesbureau Breenstraat telefonisch bereiken op: 31 6 21661397 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.bijlesbureaubreenstraat.nl/

Wil je graag een betrouwbare bijlesschool? Bel vandaag nog naar Bijlesbureau Breenstraat en maak een afspraak!

Hoe kom je bij Bijlesbureau Breenstraat? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Bijlesbureau Breenstraat het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Bijles
  2. Bijlesbureau Breenstraat

Bezoekers bekeken ook