Studietafel

Studietafel is een Bijles gelegen aan Weidemolenlaan 32 in Lochem.

De tekst gaat over een bijlesdocent genaamd Edwin Munnik, die gespecialiseerd is in één-op-één bijles. In de tekst worden verschillende ouders en kinderen geciteerd die positieve ervaringen hebben gehad met Edwin en zijn bijleslessen. Ze prijzen zijn vermogen om goed uit te leggen, rustig te blijven en zich aan te passen aan de behoeften van de leerling. Ouders merken op dat de vakken die hun kinderen moeilijk vonden goed behandeld werden en dat hun kennis verbeterde. De kinderen zelf geven aan dat de bijlessen niet saai waren, dat ze vooruitgang boekten en dat ze het leuk vonden om pauze te hebben met wat lekkers. Een student merkte op dat Edwin hem hielp met plannen en dat hij nu zelfstandig verder kan. De ouders zijn blij met de persoonlijke aanpak van Edwin en de goede sfeer die hij creëert tijdens de lessen. Kortom, Edwin Munnik wordt geprezen om zijn effectieve bijlesmethoden en zijn vermogen om een goede band op te bouwen met zijn leerlingen.

Meer informatie over Studietafel in Lochem

Studietafel is een Bijles gelegen in Lochem op Weidemolenlaan 32.

Studietafel uit Lochem kan jou ondersteunen bij de vakken of talen die je beter wilt gaan beheren. Neem bijles bij Studietafel en wordt meteen vaardiger.

Ben jij opzoek naar een Bijles in de buurt van Lochem? Dan ben je bij Studietafel op de juiste plek. Bij Studietafel kun je zowel privé lessen als groepslessen krijgen. De ervaren docenten geven bijles van hoge kwaliteit.

Deze Bijles is gelegen aan Weidemolenlaan 32 in Lochem. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Lochem of niet, iedereen kan contact opnemen met Studietafel. Je kan Studietafel telefonisch bereiken op: 31 6 41400118 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

https://studietafel.nl/

Wil je graag een betrouwbare bijlesschool? Bel vandaag nog naar Studietafel en maak een afspraak!

Hoe kom je bij Studietafel? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Studietafel het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Bijles
  2. Studietafel

Bezoekers bekeken ook