Huiswerkbegeleiding-Leeuwarden

Huiswerkbegeleiding-Leeuwarden is een Huiswerkinstituut gelegen aan Groningerstraatweg 30A in Leeuwarden.

De tekst beschrijft het huiswerkinstituut RBC dat al meer dan 30 jaar leerlingen uit het basis-, voortgezet en hoger onderwijs begeleidt. Naast huiswerkbegeleiding leren de leerlingen ook 12 specifieke leertechnieken. Het instituut doet de inschrijvingen bij de ouders thuis tijdens een persoonlijk kennismakingsgesprek en de leerlingen vullen een vragenlijst in om inzicht te geven in hoe ze het beste kunnen worden begeleid. Het huiswerkinstituut is geopend van maandag tot en met vrijdag vanaf 13.30 uur tot 18.00 uur, met de mogelijkheid om uit te lopen tot 18.30 uur. De begeleiding kan zowel fysiek in groepen als individueel, online of gecombineerd plaatsvinden, op vaste of variabele tijden, zowel doordeweeks als in het weekend. De tekst eindigt met contactinformatie en verwijzingen naar klantreferenties en verdere informatie.

Meer informatie over Huiswerkbegeleiding-Leeuwarden in Leeuwarden

Huiswerkbegeleiding-Leeuwarden is een Huiswerkinstituut gelegen in Leeuwarden op Groningerstraatweg 30A.

Huiswerkbegeleiding-Leeuwarden uit Leeuwarden kan jou ondersteunen bij de vakken of talen die je beter wilt gaan beheren. Neem bijles bij Huiswerkbegeleiding-Leeuwarden en wordt meteen vaardiger.

Ben jij opzoek naar een Huiswerkinstituut in de buurt van Leeuwarden? Dan ben je bij Huiswerkbegeleiding-Leeuwarden op de juiste plek. Bij Huiswerkbegeleiding-Leeuwarden kun je zowel privé lessen als groepslessen krijgen. De ervaren docenten geven bijles van hoge kwaliteit.

Deze Huiswerkinstituut is gelegen aan Groningerstraatweg 30A in Leeuwarden. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Leeuwarden of niet, iedereen kan contact opnemen met Huiswerkbegeleiding-Leeuwarden. Je kan Huiswerkbegeleiding-Leeuwarden telefonisch bereiken op: 31 58 266 0717 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.huiswerkbegeleiding-leeuwarden.nl/

Wil je graag een betrouwbare bijlesschool? Bel vandaag nog naar Huiswerkbegeleiding-Leeuwarden en maak een afspraak!

Hoe kom je bij Huiswerkbegeleiding-Leeuwarden? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Huiswerkbegeleiding-Leeuwarden het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Bijles
  2. Huiswerkbegeleiding-Leeuwarden

Bezoekers bekeken ook