SSL Examentraining Leiden

SSL Examentraining Leiden is een Bijles gelegen aan Kagerstraat 7 in Leiden.

Stichting Studiebegeleiding Leiden (SSL) biedt al meer dan 25 jaar examentrainingen aan voor havo en vwo eindexamenleerlingen. De trainingen zijn ontstaan uit een samenwerkingsverband met de Universiteit Leiden en hebben als doel om leerlingen optimaal voor te bereiden op het eindexamen. In het schooljaar 2023-2024 worden er examentrainingen aangeboden vanaf de herfstvakantie. Er zijn 28 cursusperiodes in de weekenden en vakanties van oktober tot en met mei. Het is belangrijk om de trainingen vroeg in het examenjaar te volgen, zodat de aangeleerde stappenplannen en strategieën meteen toegepast kunnen worden bij schoolexamens. De trainingen worden gegeven door jonge docenten met jarenlange ervaring en er is persoonlijke begeleiding. Het slagingspercentage van de examentrainingen ligt rond de 90%. Inschrijven kan via de website.

Meer informatie over SSL Examentraining Leiden in Leiden

SSL Examentraining Leiden is een Bijles gelegen in Leiden op Kagerstraat 7.

SSL Examentraining Leiden uit Leiden kan jou ondersteunen bij de vakken of talen die je beter wilt gaan beheren. Neem bijles bij SSL Examentraining Leiden en wordt meteen vaardiger.

Ben jij opzoek naar een Bijles in de buurt van Leiden? Dan ben je bij SSL Examentraining Leiden op de juiste plek. Bij SSL Examentraining Leiden kun je zowel privé lessen als groepslessen krijgen. De ervaren docenten geven bijles van hoge kwaliteit.

Deze Bijles is gelegen aan Kagerstraat 7 in Leiden. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Leiden of niet, iedereen kan contact opnemen met SSL Examentraining Leiden. Je kan SSL Examentraining Leiden telefonisch bereiken op: 31 71 517 0633 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

https://www.sslleiden.nl/

Wil je graag een betrouwbare bijlesschool? Bel vandaag nog naar SSL Examentraining Leiden en maak een afspraak!

Hoe kom je bij SSL Examentraining Leiden? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je SSL Examentraining Leiden het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Bijles
  2. SSL Examentraining Leiden

Bezoekers bekeken ook