SkWiNaBi

SkWiNaBi is een School gelegen aan Dwerggras 10 in Veenendaal.

Maja Stavleu biedt 1-op-1 huiswerkbegeleiding aan voor kinderen die moeite hebben met exacte vakken zoals wiskunde, scheikunde, biologie en natuurkunde. Ze heeft 28 jaar ervaring in het middelbaar onderwijs en zorgt ervoor dat uw kind achterstanden inhalen, betere cijfers halen en meer inzicht en zelfvertrouwen ontwikkelen. Als u in Veenendaal of omgeving woont, kunt u een intakegesprek aanvragen. Als er een klik is en er plaats is, wordt een eerste traject afgesproken. Het intakegesprek duurt 30 tot 45 minuten en er wordt een lesuur in rekening gebracht. Als u besluit geen bijles te volgen, worden er geen kosten in rekening gebracht. U kunt via het contactformulier aangeven in welke klas en op welke school uw kind zit en voor welk vak u hulp zoekt. Maja Stavleu zorgt voor een veilige setting en zorgt ervoor dat uw kind plezier krijgt in de vakken en dat het inzicht en zelfvertrouwen groeien. Dit zorgt ervoor dat uw kind de lessen op school weer kan bijbenen en de cijfers omhoog gaan.

Meer informatie over SkWiNaBi in Veenendaal

SkWiNaBi is een School gelegen in Veenendaal op Dwerggras 10.

SkWiNaBi uit Veenendaal kan jou ondersteunen bij de vakken of talen die je beter wilt gaan beheren. Neem bijles bij SkWiNaBi en wordt meteen vaardiger.

Ben jij opzoek naar een School in de buurt van Veenendaal? Dan ben je bij SkWiNaBi op de juiste plek. Bij SkWiNaBi kun je zowel privé lessen als groepslessen krijgen. De ervaren docenten geven bijles van hoge kwaliteit.

Deze School is gelegen aan Dwerggras 10 in Veenendaal. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Veenendaal of niet, iedereen kan contact opnemen met SkWiNaBi. Je kan SkWiNaBi telefonisch bereiken op: 31 6 46074363 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

https://www.bijles-skwinabi.nl/contact/

Wil je graag een betrouwbare bijlesschool? Bel vandaag nog naar SkWiNaBi en maak een afspraak!

Hoe kom je bij SkWiNaBi? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je SkWiNaBi het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Bijles
  2. SkWiNaBi

Bezoekers bekeken ook