Rianne Teaching

Rianne Teaching is een Bijles gelegen aan Sint Jorisstraat 15 in Veldhoven.

Rianne Teaching biedt remedial teaching en huiswerkbegeleiding in de omgeving van Eindhoven en Veldhoven. Ze bieden begeleiding op maat en persoonlijke aandacht om leerdoelen te behalen. Daarnaast bieden ze ook trainingen voor de entree- en Cito-toetsen, die een indicatie geven van het type onderwijs dat een kind kan volgen. Veel tevreden leerlingen en ouders hebben baat gehad bij de huiswerkbegeleiding en vinden het fijn dat ze zich hier kunnen concentreren zonder gestoord te worden. Als een kind achterloopt in zijn ontwikkeling, kan remedial teaching een oplossing bieden. Neem gerust contact op met Rianne Teaching voor meer informatie.

Meer informatie over Rianne Teaching in Veldhoven

Rianne Teaching is een Bijles gelegen in Veldhoven op Sint Jorisstraat 15.

Rianne Teaching uit Veldhoven kan jou ondersteunen bij de vakken of talen die je beter wilt gaan beheren. Neem bijles bij Rianne Teaching en wordt meteen vaardiger.

Ben jij opzoek naar een Bijles in de buurt van Veldhoven? Dan ben je bij Rianne Teaching op de juiste plek. Bij Rianne Teaching kun je zowel privé lessen als groepslessen krijgen. De ervaren docenten geven bijles van hoge kwaliteit.

Deze Bijles is gelegen aan Sint Jorisstraat 15 in Veldhoven. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Veldhoven of niet, iedereen kan contact opnemen met Rianne Teaching. Je kan Rianne Teaching telefonisch bereiken op: 31 6 10692206 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.rianneteaching.nl/

Wil je graag een betrouwbare bijlesschool? Bel vandaag nog naar Rianne Teaching en maak een afspraak!

Hoe kom je bij Rianne Teaching? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Rianne Teaching het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Bijles
  2. Rianne Teaching

Bezoekers bekeken ook