SchoolBasis

SchoolBasis is een Bijles gelegen aan Ferguutgaarde 2 in Apeldoorn.

SchoolBasis is een praktijk voor bijles aan kinderen van de basisschool in Apeldoorn en omgeving. De lessen worden gegeven aan de Ferguutgaarde 2 in Apeldoorn. De oprichter van SchoolBasis heeft ervaring als leerkracht, intern begeleider en schoolleider en begrijpt dus wat er speelt in het basisonderwijs. Sommige kinderen vinden het moeilijk om de lesstof in één keer goed te begrijpen of om het tempo van de groep bij te houden. Voor deze kinderen kan een herhaling van de instructie of extra oefenmomenten nuttig zijn. Ook voor de citotoets kan extra ondersteuning helpen. De leerkracht heeft vaak geen tijd hiervoor, maar SchoolBasis kan het kind hierbij ondersteunen en begeleiden, in overleg met de leerkracht. Voor meer informatie kunnen ouders contact opnemen via e-mail of telefonisch.

Meer informatie over SchoolBasis in Apeldoorn

SchoolBasis is een Bijles gelegen in Apeldoorn op Ferguutgaarde 2.

SchoolBasis uit Apeldoorn kan jou ondersteunen bij de vakken of talen die je beter wilt gaan beheren. Neem bijles bij SchoolBasis en wordt meteen vaardiger.

Ben jij opzoek naar een Bijles in de buurt van Apeldoorn? Dan ben je bij SchoolBasis op de juiste plek. Bij SchoolBasis kun je zowel privé lessen als groepslessen krijgen. De ervaren docenten geven bijles van hoge kwaliteit.

Deze Bijles is gelegen aan Ferguutgaarde 2 in Apeldoorn. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Apeldoorn of niet, iedereen kan contact opnemen met SchoolBasis. Je kan SchoolBasis telefonisch bereiken op: 31 6 46318547 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.schoolbasis.nl/

Wil je graag een betrouwbare bijlesschool? Bel vandaag nog naar SchoolBasis en maak een afspraak!

Hoe kom je bij SchoolBasis? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je SchoolBasis het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Bijles
  2. SchoolBasis

Bezoekers bekeken ook