School+

School+ is een Huiswerkinstituut gelegen aan Stationsstraat 31a in Winterswijk.

Welkom op de website van School+, een instelling die huiswerkbegeleiding, bijles, coaching en andere op maat geleverde ondersteuning biedt. Erik Meulenbeld is een bevoegd docent in wiskunde en scheikunde en verzorgt voornamelijk de bijlessen bij School+. School+ is op zoek naar een ondersteuner voor huiswerk- en studiebegeleiding. Daarnaast bestaat School+ op 1 september 10 jaar en biedt in de maanden september tot december 2023 10% korting op alles. Leerlingen die volgend jaar extra ondersteuning willen hebben, wordt aangeraden zich alvast aan te melden, omdat de ruimte snel volgeboekt is. School+ onderscheidt zich door de persoonlijke aanpak en aandacht, en ouders krijgen dagelijks een kort verslag van de activiteiten. De begeleiding vindt plaats in een gezellige kleine ruimte met alle benodigde faciliteiten. Daarnaast biedt School+ verschillende vormen van begeleiding en bijles, waaronder huiswerkbegeleiding, studiebegeleiding en individuele coaching. Voor meer informatie kan er gekeken worden op de website of kan er contact worden opgenomen via e-mail of telefoonnummer. School+ is gevestigd in Winterswijk.

Meer informatie over School+ in Winterswijk

School+ is een Huiswerkinstituut gelegen in Winterswijk op Stationsstraat 31a.

School+ uit Winterswijk kan jou ondersteunen bij de vakken of talen die je beter wilt gaan beheren. Neem bijles bij School+ en wordt meteen vaardiger.

Ben jij opzoek naar een Huiswerkinstituut in de buurt van Winterswijk? Dan ben je bij School+ op de juiste plek. Bij School+ kun je zowel privé lessen als groepslessen krijgen. De ervaren docenten geven bijles van hoge kwaliteit.

Deze Huiswerkinstituut is gelegen aan Stationsstraat 31a in Winterswijk. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Winterswijk of niet, iedereen kan contact opnemen met School+. Je kan School+ telefonisch bereiken op: 31 6 41921441 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.exactehulp.nl/

Wil je graag een betrouwbare bijlesschool? Bel vandaag nog naar School+ en maak een afspraak!

Hoe kom je bij School+? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je School+ het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Bijles
  2. School+

Bezoekers bekeken ook