BijlesAcademie

BijlesAcademie is een Huiswerkinstituut gelegen aan J.J. Cremerplein 2 in Amsterdam.

BijlesAcademie biedt begeleiding en bijles aan basisschoolleerlingen, middelbare scholieren en studenten. Hun missie is om leerlingen het zelfvertrouwen te geven om te leren. Ze richten zich op het grotere plaatje en leggen de nadruk op aandacht, vertrouwen en groei. Ze bieden huiswerkbegeleiding, waarbij ze werken aan betere resultaten door middel van planning en structuur, en bijles, waarbij leerlingen samenwerken met een deskundige docent om een bepaald vak of onderwerp te verbeteren. BijlesAcademie is gevestigd op verschillende locaties in regio Amsterdam en regio Utrecht. Ze benadrukken dat het niet alleen om korte termijn resultaten gaat, maar ook om het grotere plaatje.

Meer informatie over BijlesAcademie in Amsterdam

BijlesAcademie is een Huiswerkinstituut gelegen in Amsterdam op J.J. Cremerplein 2.

BijlesAcademie uit Amsterdam kan jou ondersteunen bij de vakken of talen die je beter wilt gaan beheren. Neem bijles bij BijlesAcademie en wordt meteen vaardiger.

Ben jij opzoek naar een Huiswerkinstituut in de buurt van Amsterdam? Dan ben je bij BijlesAcademie op de juiste plek. Bij BijlesAcademie kun je zowel privé lessen als groepslessen krijgen. De ervaren docenten geven bijles van hoge kwaliteit.

Deze Huiswerkinstituut is gelegen aan J.J. Cremerplein 2 in Amsterdam. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Amsterdam of niet, iedereen kan contact opnemen met BijlesAcademie. Je kan BijlesAcademie telefonisch bereiken op: 31 6 51884590 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

https://www.bijlesacademie.nl/

Wil je graag een betrouwbare bijlesschool? Bel vandaag nog naar BijlesAcademie en maak een afspraak!

Hoe kom je bij BijlesAcademie? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je BijlesAcademie het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Bijles
  2. BijlesAcademie

Bezoekers bekeken ook