Lyceo Enschede - Lyceumlaan

Lyceo Enschede - Lyceumlaan is een Huiswerkinstituut gelegen aan Lyceumlaan 30 in Enschede.

Het Stedelijk Lyceum Kottenpark in Enschede biedt huiswerkbegeleiding en bijles aan. Een team van begeleiders staat klaar om leerlingen te helpen met vakken waar ze moeite mee hebben en om hen te leren plannen voor toetsen. De schoolvestiging is toegankelijk voor leerlingen die niet op het Stedelijk Lyceum Kottenpark zitten. De vestigingsmanager, Tess Demirhan, zorgt ervoor dat elk kind persoonlijke begeleiding krijgt en dat de doelen en leerstijlen besproken worden met ouders en school. De huiswerkbegeleiding bestaat uit het verdelen van maak- en leerwerk in een planner, hulp bij vragen en overhoren, en begeleiding bij het 'leren leren'. Bijles wordt aangepast aan de behoeften van de leerling en gebruikt de Lyceo Leren Leren-methode. De bijles is altijd één op één met een vaste begeleider.

Meer informatie over Lyceo Enschede - Lyceumlaan in Enschede

Lyceo Enschede - Lyceumlaan is een Huiswerkinstituut gelegen in Enschede op Lyceumlaan 30.

Lyceo Enschede - Lyceumlaan uit Enschede kan jou ondersteunen bij de vakken of talen die je beter wilt gaan beheren. Neem bijles bij Lyceo Enschede - Lyceumlaan en wordt meteen vaardiger.

Ben jij opzoek naar een Huiswerkinstituut in de buurt van Enschede? Dan ben je bij Lyceo Enschede - Lyceumlaan op de juiste plek. Bij Lyceo Enschede - Lyceumlaan kun je zowel privé lessen als groepslessen krijgen. De ervaren docenten geven bijles van hoge kwaliteit.

Deze Huiswerkinstituut is gelegen aan Lyceumlaan 30 in Enschede. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Enschede of niet, iedereen kan contact opnemen met Lyceo Enschede - Lyceumlaan. Je kan Lyceo Enschede - Lyceumlaan telefonisch bereiken op: 31 6 51222830 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

https://www.lyceo.nl/vestigingen/enschede/stedelijk-lyceum-kottenpark/?utm_source=GMB&utm_medium=local

Wil je graag een betrouwbare bijlesschool? Bel vandaag nog naar Lyceo Enschede - Lyceumlaan en maak een afspraak!

Hoe kom je bij Lyceo Enschede - Lyceumlaan? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Lyceo Enschede - Lyceumlaan het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Bijles
  2. Lyceo Enschede – Lyceumlaan

Bezoekers bekeken ook