Mister Einstein

Mister Einstein is een Bijles gelegen aan Laan van Zuid Hoorn 70 in Rijswijk.

Mister Einstein is een digitaal leerplatform dat leerlingen uit het basisonderwijs, voortgezet onderwijs en het MBO één op één onderwijsondersteuning biedt. Het platform heeft docenten beschikbaar die zeven dagen per week 12 uur per dag vragen kunnen beantwoorden op elk niveau. Daarnaast zijn er uitlegvideo's en oefenopdrachten beschikbaar in de bibliotheek. Het platform biedt ook de mogelijkheid om direct online verbinding te maken met een gewenste docent en de gesprekken met docenten worden opgeslagen in het archief. De kwaliteit van de gesprekken wordt gewaarborgd door onderwijskundigen. Mister Einstein biedt leerlingen de juiste begeleiding om het beste in zichzelf naar boven te halen, vooral voor vakken waar ze moeite mee hebben of waar ze regelmatig onvoldoendes voor halen. Het platform is beschikbaar via de app op verschillende apparaten en heeft ruime openingstijden.

Meer informatie over Mister Einstein in Rijswijk

Mister Einstein is een Bijles gelegen in Rijswijk op Laan van Zuid Hoorn 70.

Mister Einstein uit Rijswijk kan jou ondersteunen bij de vakken of talen die je beter wilt gaan beheren. Neem bijles bij Mister Einstein en wordt meteen vaardiger.

Ben jij opzoek naar een Bijles in de buurt van Rijswijk? Dan ben je bij Mister Einstein op de juiste plek. Bij Mister Einstein kun je zowel privé lessen als groepslessen krijgen. De ervaren docenten geven bijles van hoge kwaliteit.

Deze Bijles is gelegen aan Laan van Zuid Hoorn 70 in Rijswijk. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Rijswijk of niet, iedereen kan contact opnemen met Mister Einstein. Je kan Mister Einstein telefonisch bereiken op: 31 70 204 2065 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

https://mistereinstein.nl/

Wil je graag een betrouwbare bijlesschool? Bel vandaag nog naar Mister Einstein en maak een afspraak!

Hoe kom je bij Mister Einstein? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Mister Einstein het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Bijles
  2. Mister Einstein

Bezoekers bekeken ook