1. producten
  2. Rugzak Meisje Galaxy Rugtas Jongen 1 Potlood tas Blue.

Rugzak Meisje Galaxy Rugtas Jongen 1 Potlood tas Blue.

5/5

Wanneer school weer voor de deur staat, heb je uiteraard een nieuwe schooltas nodig. Deze kunnen zowel modieus zijn als stevig. Vooral als je net gaat beginnen met de middelbare school, is het nodig om veel boeken mee te nemen. Rugzak Meisje Galaxy Rugtas Jongen 1 Potlood tas Blue. voorziet je van de ideale mix aan design, stevigheid en hoge mate van conform. Kom hieronder meer te weten over Rugzak Meisje Galaxy Rugtas Jongen 1 Potlood tas Blue..

Specificaties Rugzak Meisje Galaxy Rugtas Jongen 1 Potlood tas Blue.

Merk

vmca

Kleur

Blauw

Materiaal

Polyester | Nylon

Volume

32 l

Afmetingen

Hoogte: 38 cm


Breedte: 30 cm


Diepte: 17 cm

Waterafstotend

Ja

Inclusief laptopvak

Ja

Aantal vakken

5

Type schooltas

Normale rugzak

Omschrijving van Rugzak Meisje Galaxy Rugtas Jongen 1 Potlood tas Blue.

Deze Rugzak Meisje Galaxy Rugtas Jongen 1 Potlood Tas Blue is perfect voor dagelijks gebruik. Het is gemaakt van polyestervezel en dubbel nylonweefsel, wat het sterk en duurzaam maakt. De tas heeft een makkelijk toegankelijke rits aan de voorkant, zodat je je spullen gemakkelijk kunt vinden. Er is ook een opbergvakje aan de achterkant waar je je kleine accessoires in kunt opbergen. Het heeft ook twee stevige schouderbanden, waardoor je de tas comfortabel kunt dragen. Deze Rugzak Meisje Galaxy Rugtas Jongen 1 Potlood Tas Blue is stijlvol en opvallend. Het heeft een opvallende kleur met een prachtig starmotief dat een speels effect heeft. Het is ook licht van gewicht, wat het ideaal maakt om mee te nemen naar school of voor dagelijks gebruik. Bovendien is het waterbestendig, waardoor je spullen veilig en droog blijven. Deze unieke rugzak is een must-have voor iedereen die stijlvol en modieus wil zijn.

Veelgestelde vragen over Rugzak Meisje Galaxy Rugtas Jongen 1 Potlood tas Blue.

Rugzak Meisje Galaxy Rugtas Jongen 1 Potlood tas Blue. kent de volgende afmetingen: 

  • Hoogte 38 cm
  • Breedte 30 cm
  • Diepte 17 cm
  • Volume: 32 l

Rugzak Meisje Galaxy Rugtas Jongen 1 Potlood tas Blue. is gemaakt van Rugzak Meisje Galaxy Rugtas Jongen 1 Potlood tas Blue. en komt standaard in Blauw.

Er zijn verschillende type schooltassen te verkrijgen. Rugzak Meisje Galaxy Rugtas Jongen 1 Potlood tas Blue. is specifiek Normale rugzak.

Rugzak Meisje Galaxy Rugtas Jongen 1 Potlood tas Blue. heeft 5. Rugzak Meisje Galaxy Rugtas Jongen 1 Potlood tas Blue. heeft een laptopvak: Ja

Wanneer je in de regen naar school moet fietsen, is het van belang om te weten of je schooltas waterafstotend is. Rugzak Meisje Galaxy Rugtas Jongen 1 Potlood tas Blue. is waterafstotend: Ja.

Bekijk ook andere schooltassen