Onderwijspraktijk “De Opstap”

Onderwijspraktijk “De Opstap” is een Bijles gelegen aan Rijnweg 168 in Monster.

Bij praktijk "De Opstap" kunnen ouders en leerlingen terecht voor hulp als het leren even niet goed gaat. Ze bieden een unieke combinatie van coaching en leerondersteuning, omdat leren en gedrag hand in hand gaan. Het team heeft veel ervaring en kennis op het gebied van remedial teaching en orthopedagogiek. Er wordt gestart met een kennismakingsgesprek en vervolgens wordt er onderzoek gedaan om een plan op te stellen om het probleem op te lossen. Er wordt gekeken naar wat het kind nodig heeft, zoals remedial teaching, coaching, werkgeheugentraining of gesprekken. Het is mogelijk om in te schrijven voor onderzoek en begeleiding bij "De Opstap". De contactgegevens zijn te vinden op de website.

Meer informatie over Onderwijspraktijk “De Opstap” in Monster

Onderwijspraktijk “De Opstap” is een Bijles gelegen in Monster op Rijnweg 168.

Onderwijspraktijk “De Opstap” uit Monster kan jou ondersteunen bij de vakken of talen die je beter wilt gaan beheren. Neem bijles bij Onderwijspraktijk “De Opstap” en wordt meteen vaardiger.

Ben jij opzoek naar een Bijles in de buurt van Monster? Dan ben je bij Onderwijspraktijk “De Opstap” op de juiste plek. Bij Onderwijspraktijk “De Opstap” kun je zowel privé lessen als groepslessen krijgen. De ervaren docenten geven bijles van hoge kwaliteit.

Deze Bijles is gelegen aan Rijnweg 168 in Monster. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Monster of niet, iedereen kan contact opnemen met Onderwijspraktijk “De Opstap”. Je kan Onderwijspraktijk “De Opstap” telefonisch bereiken op: 31 6 21243969 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.de-opstap.com/

Wil je graag een betrouwbare bijlesschool? Bel vandaag nog naar Onderwijspraktijk “De Opstap” en maak een afspraak!

Hoe kom je bij Onderwijspraktijk “De Opstap”? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Onderwijspraktijk “De Opstap” het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Bijles
  2. Onderwijspraktijk “De Opstap”

Bezoekers bekeken ook