StudieQ Oldenzaal - Nieuwstraat

StudieQ Oldenzaal - Nieuwstraat is een Huiswerkinstituut gelegen aan Nieuwstraat 84 in Oldenzaal.

StudieQ is een studiebegeleidingscentrum in Hengelo, Enschede, Oldenzaal en Haaksbergen dat zich in de afgelopen 25 jaar heeft aangepast aan de veranderende vraag naar hulp bij onderwijs en opvoeding. Het centrum richt zich op het ontzorgen van leerlingen, het verbeteren van resultaten, het vergroten van zelfvertrouwen en het plezier in school. Ouders kunnen bij StudieQ terecht voor hulp bij problemen en professionele begeleiding, wat kan leiden tot minder spanningen thuis. Scholen worden geconfronteerd met passend onderwijs en moeten onderwijs en begeleiding bieden aan een gevarieerde groep leerlingen. StudieQ werkt met vernieuwende methodieken, afgestemd op de individuele leerling, en legt de nadruk op het ontwikkelen van vaardigheden om kennis op te doen.

Meer informatie over StudieQ Oldenzaal - Nieuwstraat in Oldenzaal

StudieQ Oldenzaal - Nieuwstraat is een Huiswerkinstituut gelegen in Oldenzaal op Nieuwstraat 84.

StudieQ Oldenzaal - Nieuwstraat uit Oldenzaal kan jou ondersteunen bij de vakken of talen die je beter wilt gaan beheren. Neem bijles bij StudieQ Oldenzaal - Nieuwstraat en wordt meteen vaardiger.

Ben jij opzoek naar een Huiswerkinstituut in de buurt van Oldenzaal? Dan ben je bij StudieQ Oldenzaal - Nieuwstraat op de juiste plek. Bij StudieQ Oldenzaal - Nieuwstraat kun je zowel privé lessen als groepslessen krijgen. De ervaren docenten geven bijles van hoge kwaliteit.

Deze Huiswerkinstituut is gelegen aan Nieuwstraat 84 in Oldenzaal. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Oldenzaal of niet, iedereen kan contact opnemen met StudieQ Oldenzaal - Nieuwstraat. Je kan StudieQ Oldenzaal - Nieuwstraat telefonisch bereiken op: 31 6 30723208 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.studieq.nl/

Wil je graag een betrouwbare bijlesschool? Bel vandaag nog naar StudieQ Oldenzaal - Nieuwstraat en maak een afspraak!

Hoe kom je bij StudieQ Oldenzaal - Nieuwstraat? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je StudieQ Oldenzaal - Nieuwstraat het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Bijles
  2. StudieQ Oldenzaal – Nieuwstraat

Bezoekers bekeken ook