Leerlokaal Emmeloord

Leerlokaal Emmeloord is een Bijles gelegen aan Lange Dreef 28 in Emmeloord.

Leerlokaal Emmeloord biedt bijles en huiswerkbegeleiding aan kinderen van het basisonderwijs, speciaal onderwijs, voortgezet onderwijs en mbo. Ze bieden bijles aan in verschillende vakken, zoals rekenen, begrijpend lezen, spelling en lezen. Daarnaast bieden ze huiswerkbegeleiding aan voor leerlingen van het voortgezet onderwijs, waarbij ze helpen bij het efficiënt leren en het beantwoorden van vragen. Ook bieden ze Cito-training aan voor kinderen van groep 5 t/m 8, om hen voor te bereiden op de Citotoets. Daarnaast is er ook IEP-toetstraining beschikbaar, specifiek gericht op de IEP-eindtoets. Leerlokaal Emmeloord is gevestigd aan de Lange Dreef 28 in Emmeloord.

Meer informatie over Leerlokaal Emmeloord in Emmeloord

Leerlokaal Emmeloord is een Bijles gelegen in Emmeloord op Lange Dreef 28.

Leerlokaal Emmeloord uit Emmeloord kan jou ondersteunen bij de vakken of talen die je beter wilt gaan beheren. Neem bijles bij Leerlokaal Emmeloord en wordt meteen vaardiger.

Ben jij opzoek naar een Bijles in de buurt van Emmeloord? Dan ben je bij Leerlokaal Emmeloord op de juiste plek. Bij Leerlokaal Emmeloord kun je zowel privé lessen als groepslessen krijgen. De ervaren docenten geven bijles van hoge kwaliteit.

Deze Bijles is gelegen aan Lange Dreef 28 in Emmeloord. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Emmeloord of niet, iedereen kan contact opnemen met Leerlokaal Emmeloord. Je kan Leerlokaal Emmeloord telefonisch bereiken op: 31 6 48843305 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.leerlokaalemmeloord.nl/

Wil je graag een betrouwbare bijlesschool? Bel vandaag nog naar Leerlokaal Emmeloord en maak een afspraak!

Hoe kom je bij Leerlokaal Emmeloord? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Leerlokaal Emmeloord het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Bijles
  2. Leerlokaal Emmeloord

Bezoekers bekeken ook