Lyceo

Lyceo is een Bijles gelegen aan Griftdijk Noord 9A in Nijmegen.

In deze tekst wordt beschreven dat in Lent, op het Citadel College, huiswerkbegeleiding en bijles wordt aangeboden. Er is een enthousiast team van begeleiders beschikbaar om leerlingen te helpen goede resultaten te behalen op school. De vestigingsmanager, Samiré Hamoen, benadrukt het belang van maatwerk en ouderbetrokkenheid. De begeleiding richt zich op het aanleren en versterken van studievaardigheden en er wordt gewerkt met vaste begeleiders. Daarnaast wordt er dagelijks een logboek bijgehouden en kunnen ouders online meelezen. Naast huiswerkbegeleiding wordt ook bijles aangeboden, waarbij leerlingen individuele begeleiding krijgen voor specifieke vragen. Bijlessen kunnen flexibel worden ingepland en zijn mogelijk voor alle vakken en niveaus.

Meer informatie over Lyceo in Nijmegen

Lyceo is een Bijles gelegen in Nijmegen op Griftdijk Noord 9A.

Lyceo uit Nijmegen kan jou ondersteunen bij de vakken of talen die je beter wilt gaan beheren. Neem bijles bij Lyceo en wordt meteen vaardiger.

Ben jij opzoek naar een Bijles in de buurt van Nijmegen? Dan ben je bij Lyceo op de juiste plek. Bij Lyceo kun je zowel privé lessen als groepslessen krijgen. De ervaren docenten geven bijles van hoge kwaliteit.

Deze Bijles is gelegen aan Griftdijk Noord 9A in Nijmegen. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Nijmegen of niet, iedereen kan contact opnemen met Lyceo. Je kan Lyceo telefonisch bereiken op: 31 6 13641522 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

https://www.lyceo.nl/vestigingen/lent/bijlesnetwerk-citadel-college/

Wil je graag een betrouwbare bijlesschool? Bel vandaag nog naar Lyceo en maak een afspraak!

Hoe kom je bij Lyceo? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Lyceo het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Bijles
  2. Lyceo

Bezoekers bekeken ook