JouwKans

JouwKans is een Bijles gelegen aan Keukelenberg 11 in Deventer.

JOUWKANS is een praktijk voor bijles en begeleiding van basisschoolkinderen en kinderen uit het voortgezet onderwijs. Ze bieden ondersteuning op gebieden zoals rekenen, taal, begrijpend lezen en plannen. Het doel is om kinderen te helpen beter te worden in de vakken waar ze moeite mee hebben. Dit gebeurt door vakinhoudelijke begeleiding waarbij elk kind individuele aandacht krijgt. De bijles en begeleiding is bedoeld voor basisschoolkinderen die moeite hebben met rekenen, spelling, begrijpend lezen en plannen, en voor kinderen uit het voortgezet onderwijs die problemen hebben met vakken zoals Nederlands, vreemde talen, wiskunde, aardrijkskunde en geschiedenis. Door de extra begeleiding zal de kennis van de kinderen vergroot worden en hun zelfvertrouwen toenemen. Het traject start met een intakegesprek waarin de hulpvraag en doelen worden besproken. Vervolgens wordt er een handelingsplan opgesteld en worden de bijlessen gegeven. Kinderen en ouders zijn positief over de bijles en ervaren een toename in zelfvertrouwen.

Meer informatie over JouwKans in Deventer

JouwKans is een Bijles gelegen in Deventer op Keukelenberg 11.

JouwKans uit Deventer kan jou ondersteunen bij de vakken of talen die je beter wilt gaan beheren. Neem bijles bij JouwKans en wordt meteen vaardiger.

Ben jij opzoek naar een Bijles in de buurt van Deventer? Dan ben je bij JouwKans op de juiste plek. Bij JouwKans kun je zowel privé lessen als groepslessen krijgen. De ervaren docenten geven bijles van hoge kwaliteit.

Deze Bijles is gelegen aan Keukelenberg 11 in Deventer. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Deventer of niet, iedereen kan contact opnemen met JouwKans. Je kan JouwKans telefonisch bereiken op: of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.jouwkans.com/

Wil je graag een betrouwbare bijlesschool? Bel vandaag nog naar JouwKans en maak een afspraak!

Hoe kom je bij JouwKans? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je JouwKans het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Bijles
  2. JouwKans

Bezoekers bekeken ook