1. producten
  2. Gymtas 11 liter Olijf.

Gymtas 11 liter Olijf.

5/5

Wanneer school weer voor de deur staat, heb je uiteraard een nieuwe schooltas nodig. Deze kunnen zowel modieus zijn als stevig. Vooral als je net gaat beginnen met de middelbare school, is het nodig om veel boeken mee te nemen. Gymtas 11 liter Olijf. voorziet je van de ideale mix aan design, stevigheid en hoge mate van conform. Kom hieronder meer te weten over Gymtas 11 liter Olijf..

Specificaties Gymtas 11 liter Olijf.

Merk

Merkloos / Sans marque

Kleur

Groen

Materiaal

Nylon

Volume

12 l

Afmetingen

Hoogte: 45 cm


Breedte: 33 cm


Diepte: 0 cm

Waterafstotend

Nee

Inclusief laptopvak

Nee

Aantal vakken

1

Type schooltas

Gymtas

Omschrijving van Gymtas 11 liter Olijf.

Deze stijlvolle Gymtas 11 liter Olijf is het perfecte accessoire voor een actieve levensstijl. Gemaakt van stevig waterafstotend nylon, is deze gymtas een duurzame en praktische keuze. Het rijgkoord maakt het gemakkelijk om de gymtas aan je schouder te dragen terwijl je van de ene naar de andere plek gaat. De gymtas heeft een inhoud van ongeveer 11 liter, wat ruimte biedt voor al je trainings- en dagelijkse items. Het afmeten van deze gymtas is 45 x 33 cm, wat betekent dat je alles wat je nodig hebt mee kunt nemen, van je sportschoenen tot je waterfles. De olijfkleur is een mooi, neutraal kleurtje dat nooit uit de mode raakt. Dit is de perfecte tas om te gebruiken voor je sportactiviteiten, naar school of werk gaan of gewoon voor algemeen gebruik.

Veelgestelde vragen over Gymtas 11 liter Olijf.

Gymtas 11 liter Olijf. kent de volgende afmetingen: 

  • Hoogte 45 cm
  • Breedte 33 cm
  • Diepte 0 cm
  • Volume: 12 l

Gymtas 11 liter Olijf. is gemaakt van Gymtas 11 liter Olijf. en komt standaard in Groen.

Er zijn verschillende type schooltassen te verkrijgen. Gymtas 11 liter Olijf. is specifiek Gymtas.

Gymtas 11 liter Olijf. heeft 1. Gymtas 11 liter Olijf. heeft een laptopvak: Nee

Wanneer je in de regen naar school moet fietsen, is het van belang om te weten of je schooltas waterafstotend is. Gymtas 11 liter Olijf. is waterafstotend: Nee.

Bekijk ook andere schooltassen