Praktijk emmie

Praktijk emmie is een Bijles gelegen aan in .

Praktijk Emmie is een praktijk voor remedial teaching en onderwijsondersteuning. Het belangrijkste aspect van hun werkwijze is het werken vanuit succeservaringen. Ze willen kinderen een goed gevoel geven en successen laten ervaren, om zo verder te kunnen bouwen. De praktijkhouder is Emmie van Kraaij, die naast haar werk als logopedist haar kennis heeft verbreed naar schoolse vaardigheden. Ze heeft zich verdiept in verschillende leerproblemen en kan haar therapeutische vaardigheden inzetten voor speciale leerbehoeften. Het doel van Praktijk Emmie is dat leerlingen een vloeiende overgang ervaren tussen de begeleiding en de klas, om zo optimale resultaten te behalen. De praktijk heeft positieve aanbevelingen ontvangen en men kan contact opnemen via de verstrekte contactgegevens.

Meer informatie over Praktijk emmie in

Praktijk emmie is een Bijles gelegen in op .

Praktijk emmie uit kan jou ondersteunen bij de vakken of talen die je beter wilt gaan beheren. Neem bijles bij Praktijk emmie en wordt meteen vaardiger.

Ben jij opzoek naar een Bijles in de buurt van ? Dan ben je bij Praktijk emmie op de juiste plek. Bij Praktijk emmie kun je zowel privé lessen als groepslessen krijgen. De ervaren docenten geven bijles van hoge kwaliteit.

Deze Bijles is gelegen aan in . Het maakt niet uit of je woonachtig bent in of niet, iedereen kan contact opnemen met Praktijk emmie. Je kan Praktijk emmie telefonisch bereiken op: 31 6 17891254 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.praktijkemmie.com/

Wil je graag een betrouwbare bijlesschool? Bel vandaag nog naar Praktijk emmie en maak een afspraak!

Hoe kom je bij Praktijk emmie? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Praktijk emmie het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Bijles
  2. Praktijk emmie

Bezoekers bekeken ook