Lia - Leer Instituut Angela

Lia - Leer Instituut Angela is een Bijles gelegen aan in .

Lia - Leer Instituut Angela is een instituut dat begeleiding, bijles en coaching biedt aan leerlingen van de basisschool tot en met de eindexamenklas. Angela, een 22-jarige Bedrijfskunde student, geeft al 2,5 jaar deze vormen van begeleiding. Ze past haar uitleg aan naar persoonlijke wensen en begeleidt ook leerlingen in studievaardigheden zoals plannen, leermethodes en reflecteren op school. Het belangrijkste voor haar is dat de leerlingen iets uit de lessen halen en met hogere cijfers thuis komen of makkelijker kunnen meekomen in de les. Op de website van Lia - Leer Instituut Angela is meer informatie te vinden over de vakken waarbij ze kan helpen, tarieven en hoe je je kunt aanmelden. De contactgegevens zijn ook te vinden op de website.

Meer informatie over Lia - Leer Instituut Angela in

Lia - Leer Instituut Angela is een Bijles gelegen in op .

Lia - Leer Instituut Angela uit kan jou ondersteunen bij de vakken of talen die je beter wilt gaan beheren. Neem bijles bij Lia - Leer Instituut Angela en wordt meteen vaardiger.

Ben jij opzoek naar een Bijles in de buurt van ? Dan ben je bij Lia - Leer Instituut Angela op de juiste plek. Bij Lia - Leer Instituut Angela kun je zowel privé lessen als groepslessen krijgen. De ervaren docenten geven bijles van hoge kwaliteit.

Deze Bijles is gelegen aan in . Het maakt niet uit of je woonachtig bent in of niet, iedereen kan contact opnemen met Lia - Leer Instituut Angela. Je kan Lia - Leer Instituut Angela telefonisch bereiken op: of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

https://www.lia-leerinstituutangela.nl/

Wil je graag een betrouwbare bijlesschool? Bel vandaag nog naar Lia - Leer Instituut Angela en maak een afspraak!

Hoe kom je bij Lia - Leer Instituut Angela? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Lia - Leer Instituut Angela het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Bijles
  2. Lia – Leer Instituut Angela

Bezoekers bekeken ook