Meer Kans

Meer Kans is een Bijles gelegen aan Waddenweg 141 in Hoofddorp.

MeerKans is een organisatie die iedereen een eerlijke kans wil bieden. Ze bieden huiswerkbegeleiding, bijlessen en hulp bij budgetteren aan. Vooral in deze coronatijd is het belangrijk dat iedereen die hulp nodig heeft, deze ook kan krijgen. Daarom biedt MeerKans gratis hulp aan tot de zomer van 2021 voor degenen die het niet kunnen betalen. Daisy Schrama-Beelen en Jeroen Schrama zijn beide universitair opgeleid en bevoegde docenten en staan klaar om te helpen.

Meer informatie over Meer Kans in Hoofddorp

Meer Kans is een Bijles gelegen in Hoofddorp op Waddenweg 141.

Meer Kans uit Hoofddorp kan jou ondersteunen bij de vakken of talen die je beter wilt gaan beheren. Neem bijles bij Meer Kans en wordt meteen vaardiger.

Ben jij opzoek naar een Bijles in de buurt van Hoofddorp? Dan ben je bij Meer Kans op de juiste plek. Bij Meer Kans kun je zowel privé lessen als groepslessen krijgen. De ervaren docenten geven bijles van hoge kwaliteit.

Deze Bijles is gelegen aan Waddenweg 141 in Hoofddorp. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Hoofddorp of niet, iedereen kan contact opnemen met Meer Kans. Je kan Meer Kans telefonisch bereiken op: 31 23 524 1396 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://meerkans.wordpress.com/

Wil je graag een betrouwbare bijlesschool? Bel vandaag nog naar Meer Kans en maak een afspraak!

Hoe kom je bij Meer Kans? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Meer Kans het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Bijles
  2. Meer Kans

Bezoekers bekeken ook