Lyceo Druten - Mr. van Coothstraat

Lyceo Druten - Mr. van Coothstraat is een Huiswerkinstituut gelegen aan Mr, Meester van Coothstraat 34 in Druten.

Lyceo verzorgt huiswerkbegeleiding en bijles op het Pax Christi College in Druten. Het enthousiaste team van begeleiders staat klaar om leerlingen te helpen met het ontwikkelen van zelfvertrouwen en vaardigheden om de beste resultaten te behalen. Naast huiswerkbegeleiding biedt Lyceo ook bijles aan voor vakken waar extra ondersteuning nodig is. De huiswerkbegeleiding wordt gegeven op school, waardoor er gemakkelijk contact kan worden onderhouden met mentoren, docenten en zorgcoördinatoren. Het team van begeleiders bestaat uit hoogopgeleide en gemotiveerde professionals die kunnen helpen met het maken van een planning, beantwoorden van vragen en oefenen van studievaardigheden. De begeleiders hebben elk hun eigen specialiteit en vakgebied. Huiswerkbegeleiding wordt bij Lyceo gezien als een gezamenlijke inspanning en er is ruimte voor ontspanning en gesprekken tijdens de pauzes. Leerlingen kunnen hun ontwikkelingen bijhouden in een logboek en de vestigingsmanager zal regelmatig contact opnemen met ouders om zo goed mogelijk te kunnen ondersteunen.

Meer informatie over Lyceo Druten - Mr. van Coothstraat in Druten

Lyceo Druten - Mr. van Coothstraat is een Huiswerkinstituut gelegen in Druten op Mr, Meester van Coothstraat 34.

Lyceo Druten - Mr. van Coothstraat uit Druten kan jou ondersteunen bij de vakken of talen die je beter wilt gaan beheren. Neem bijles bij Lyceo Druten - Mr. van Coothstraat en wordt meteen vaardiger.

Ben jij opzoek naar een Huiswerkinstituut in de buurt van Druten? Dan ben je bij Lyceo Druten - Mr. van Coothstraat op de juiste plek. Bij Lyceo Druten - Mr. van Coothstraat kun je zowel privé lessen als groepslessen krijgen. De ervaren docenten geven bijles van hoge kwaliteit.

Deze Huiswerkinstituut is gelegen aan Mr, Meester van Coothstraat 34 in Druten. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Druten of niet, iedereen kan contact opnemen met Lyceo Druten - Mr. van Coothstraat. Je kan Lyceo Druten - Mr. van Coothstraat telefonisch bereiken op: 31 6 46352890 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

https://www.lyceo.nl/vestigingen/druten/pax-christi-college/?utm_source=GMB&utm_medium=druten-pax-christi-college&utm_campaign=local

Wil je graag een betrouwbare bijlesschool? Bel vandaag nog naar Lyceo Druten - Mr. van Coothstraat en maak een afspraak!

Hoe kom je bij Lyceo Druten - Mr. van Coothstraat? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Lyceo Druten - Mr. van Coothstraat het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Bijles
  2. Lyceo Druten – Mr. van Coothstraat

Bezoekers bekeken ook