Mijnstudiemaat.nl

Mijnstudiemaat.nl is een Bijles gelegen aan Tenniscenter Heuvelrug, Mariniersweg 3 in Doorn.

mijnstudiemaat.nl is een huiswerkinstituut dat huiswerkbegeleiding biedt aan leerlingen van het MBO, HBO, basis- en middelbare school. Ze streven naar betere school- en studieresultaten en bieden daarom huiswerkbegeleiding op maat aan. Naast huiswerkbegeleiding bieden ze ook bijles, CITO- en IEP-begeleiding, examentraining, tentamen training, studievaardigheidstraining en profielkeuze- en studiekeuzeadvies. Het huiswerkinstituut is gevestigd in Doorn en Driebergen en is geopend na school, in vakanties en op zaterdagen. Het team van mijnstudiemaat.nl bestaat uit professionals met expertise op het gebied van vakinhoud, didactiek en pedagogiek, en ze streven naar optimale schoolresultaten en plezier in het leren. Ze bieden ook bijspijkercursussen aan deze zomer voor economische- en cijfermatige vakken en talen. Voor meer informatie kun je contact opnemen via info@mijnstudiemaat.nl of bellen naar +31 6 46 41 86 37.

Meer informatie over Mijnstudiemaat.nl in Doorn

Mijnstudiemaat.nl is een Bijles gelegen in Doorn op Tenniscenter Heuvelrug, Mariniersweg 3.

Mijnstudiemaat.nl uit Doorn kan jou ondersteunen bij de vakken of talen die je beter wilt gaan beheren. Neem bijles bij Mijnstudiemaat.nl en wordt meteen vaardiger.

Ben jij opzoek naar een Bijles in de buurt van Doorn? Dan ben je bij Mijnstudiemaat.nl op de juiste plek. Bij Mijnstudiemaat.nl kun je zowel privé lessen als groepslessen krijgen. De ervaren docenten geven bijles van hoge kwaliteit.

Deze Bijles is gelegen aan Tenniscenter Heuvelrug, Mariniersweg 3 in Doorn. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Doorn of niet, iedereen kan contact opnemen met Mijnstudiemaat.nl. Je kan Mijnstudiemaat.nl telefonisch bereiken op: 31 6 46418637 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://mijnstudiemaat.nl/

Wil je graag een betrouwbare bijlesschool? Bel vandaag nog naar Mijnstudiemaat.nl en maak een afspraak!

Hoe kom je bij Mijnstudiemaat.nl? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Mijnstudiemaat.nl het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Bijles
  2. Mijnstudiemaat.nl

Bezoekers bekeken ook