SMS Opleidingscentrum,

SMS Opleidingscentrum, is een Huiswerkinstituut gelegen aan Slotermeerlaan 69, Gebouw: West 5 in Amsterdam.

SMS Opleidingscentrum in Amsterdam-West biedt huiswerkbegeleiding, bijles, Cito training en examentraining aan om kinderen te helpen goede cijfers op school te behalen. Het centrum richt zich op de ontwikkeling van het kind en gelooft in de samenwerking tussen docent en leerling. Ze bieden huiswerkbegeleiding voor het voortgezet onderwijs, bijles voor vakken waar het kind moeite mee heeft, en trainingen ter voorbereiding op examens en de Cito-toets. Het centrum heeft veel ervaring met onderwijsbegeleiding en heeft tevreden ouders en leerlingen. De contactgegevens van het centrum zijn te vinden op de website.

Meer informatie over SMS Opleidingscentrum, in Amsterdam

SMS Opleidingscentrum, is een Huiswerkinstituut gelegen in Amsterdam op Slotermeerlaan 69, Gebouw: West 5.

SMS Opleidingscentrum, uit Amsterdam kan jou ondersteunen bij de vakken of talen die je beter wilt gaan beheren. Neem bijles bij SMS Opleidingscentrum, en wordt meteen vaardiger.

Ben jij opzoek naar een Huiswerkinstituut in de buurt van Amsterdam? Dan ben je bij SMS Opleidingscentrum, op de juiste plek. Bij SMS Opleidingscentrum, kun je zowel privé lessen als groepslessen krijgen. De ervaren docenten geven bijles van hoge kwaliteit.

Deze Huiswerkinstituut is gelegen aan Slotermeerlaan 69, Gebouw: West 5 in Amsterdam. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Amsterdam of niet, iedereen kan contact opnemen met SMS Opleidingscentrum,. Je kan SMS Opleidingscentrum, telefonisch bereiken op: 31 6 42221227 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://smsopleidingscentrum.nl/

Wil je graag een betrouwbare bijlesschool? Bel vandaag nog naar SMS Opleidingscentrum, en maak een afspraak!

Hoe kom je bij SMS Opleidingscentrum,? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je SMS Opleidingscentrum, het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Bijles
  2. SMS Opleidingscentrum,

Bezoekers bekeken ook