AFTER'S COOL Delft Koornmarkt

AFTER'S COOL Delft Koornmarkt is een Huiswerkinstituut gelegen aan Koornmarkt 25 in Delft.

In de tekst worden verschillende diensten aangeboden, zoals huiswerkbegeleiding, bijles, examenbegeleiding en brugklasbegeleiding. Er zijn ook diensten gericht op basisschoolleerlingen, zoals bijles en remedial teaching. Daarnaast biedt AFTER'S COOL trainingen, online oefensessies en diagnostiek aan. Er worden ook lentescholen en zomerscholen georganiseerd. Er zijn verschillende locaties beschikbaar, waaronder Amsterdam, Delft, Den Haag en Rotterdam. AFTER'S COOL richt zich ook op scholen, zowel in het primair onderwijs als in het voortgezet onderwijs. Het doel van AFTER'S COOL is om kinderen te helpen zich volledig te ontwikkelen door middel van positieve begeleiding en aandacht. Ze bieden een op maat gemaakte methode en streven naar zelfvertrouwen en plezier in het leren. Er is ook een prijsoverzicht beschikbaar en de vestigingscoördinator in Delft staat klaar om vragen te beantwoorden en te helpen.

Meer informatie over AFTER'S COOL Delft Koornmarkt in Delft

AFTER'S COOL Delft Koornmarkt is een Huiswerkinstituut gelegen in Delft op Koornmarkt 25.

AFTER'S COOL Delft Koornmarkt uit Delft kan jou ondersteunen bij de vakken of talen die je beter wilt gaan beheren. Neem bijles bij AFTER'S COOL Delft Koornmarkt en wordt meteen vaardiger.

Ben jij opzoek naar een Huiswerkinstituut in de buurt van Delft? Dan ben je bij AFTER'S COOL Delft Koornmarkt op de juiste plek. Bij AFTER'S COOL Delft Koornmarkt kun je zowel privé lessen als groepslessen krijgen. De ervaren docenten geven bijles van hoge kwaliteit.

Deze Huiswerkinstituut is gelegen aan Koornmarkt 25 in Delft. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Delft of niet, iedereen kan contact opnemen met AFTER'S COOL Delft Koornmarkt. Je kan AFTER'S COOL Delft Koornmarkt telefonisch bereiken op: 31 6 58069586 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

https://afterscool.nl/vestigingen/delft/

Wil je graag een betrouwbare bijlesschool? Bel vandaag nog naar AFTER'S COOL Delft Koornmarkt en maak een afspraak!

Hoe kom je bij AFTER'S COOL Delft Koornmarkt? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je AFTER'S COOL Delft Koornmarkt het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Bijles
  2. AFTER’S COOL Delft Koornmarkt

Bezoekers bekeken ook