De Leerpost

De Leerpost is een Bijles gelegen aan Hoefslag 3 in Pijnacker.

De Leerpost is een kleinschalige en moderne praktijk voor bijles en begeleiding voor basisschoolleerlingen en leerlingen in de onderbouw van het voortgezet onderwijs. De insteek en werkwijze van De Leerpost zijn uniek, waarbij het leerproces en het gedrag van een kind met elkaar verbonden zijn. De praktijk houdt tijdens de begeleiding de balans tussen leren en gedrag in het oog. Kinderen worden actief betrokken bij het begeleidingsproces en er wordt samen met hen naar passende oplossingen gezocht. De Leerpost is bedoeld voor kinderen die moeite hebben met leren, gedrag of beide. De oprichters, Arjanne Post en Mirjam Post, hebben beide een achtergrond als leerkracht en hebben zich verder geschoold op het gebied van gedrag en leren. De werkwijze van De Leerpost omvat begeleiding op het gebied van leren, werkhouding en gedrag. De tarieven voor de begeleiding variëren, afhankelijk van het type afspraak. Klanten kunnen contact opnemen met De Leerpost voor meer informatie of het maken van een afspraak.

Meer informatie over De Leerpost in Pijnacker

De Leerpost is een Bijles gelegen in Pijnacker op Hoefslag 3.

De Leerpost uit Pijnacker kan jou ondersteunen bij de vakken of talen die je beter wilt gaan beheren. Neem bijles bij De Leerpost en wordt meteen vaardiger.

Ben jij opzoek naar een Bijles in de buurt van Pijnacker? Dan ben je bij De Leerpost op de juiste plek. Bij De Leerpost kun je zowel privé lessen als groepslessen krijgen. De ervaren docenten geven bijles van hoge kwaliteit.

Deze Bijles is gelegen aan Hoefslag 3 in Pijnacker. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Pijnacker of niet, iedereen kan contact opnemen met De Leerpost. Je kan De Leerpost telefonisch bereiken op: 31 6 23338741 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.deleerpost.nl/

Wil je graag een betrouwbare bijlesschool? Bel vandaag nog naar De Leerpost en maak een afspraak!

Hoe kom je bij De Leerpost? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je De Leerpost het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Bijles
  2. De Leerpost

Bezoekers bekeken ook