Leren Bij Roozen

Leren Bij Roozen is een Bijles gelegen aan Sint Sebastianusstraat 1 in Herpen.

Leren bij Roozen biedt remedial teaching en bijles aan kinderen die extra hulp nodig hebben bij het leren. Het doel is om ervoor te zorgen dat kinderen met meer vertrouwen en plezier naar school kunnen gaan. Er wordt een uitgebreid pedagogisch-didactisch onderzoek uitgevoerd om de oorzaak van de problemen te vinden en vervolgens wordt er een begeleidingsplan op maat gemaakt. Bijles is geschikt voor kinderen zonder grote leerachterstand, maar die wel wat extra hulp nodig hebben bij het begrijpen van de lesstof. De begeleiding is individueel en wordt aangepast aan de behoeften van het kind. Er zijn positieve testimonials van ouders die aangeven dat hun kinderen zijn opgebloeid en betere resultaten behalen. Geïnteresseerden kunnen contact opnemen voor een vrijblijvend gesprek of om hun kind aan te melden.

Meer informatie over Leren Bij Roozen in Herpen

Leren Bij Roozen is een Bijles gelegen in Herpen op Sint Sebastianusstraat 1.

Leren Bij Roozen uit Herpen kan jou ondersteunen bij de vakken of talen die je beter wilt gaan beheren. Neem bijles bij Leren Bij Roozen en wordt meteen vaardiger.

Ben jij opzoek naar een Bijles in de buurt van Herpen? Dan ben je bij Leren Bij Roozen op de juiste plek. Bij Leren Bij Roozen kun je zowel privé lessen als groepslessen krijgen. De ervaren docenten geven bijles van hoge kwaliteit.

Deze Bijles is gelegen aan Sint Sebastianusstraat 1 in Herpen. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Herpen of niet, iedereen kan contact opnemen met Leren Bij Roozen. Je kan Leren Bij Roozen telefonisch bereiken op: 31 6 12040215 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.lerenbijroozen.nl/

Wil je graag een betrouwbare bijlesschool? Bel vandaag nog naar Leren Bij Roozen en maak een afspraak!

Hoe kom je bij Leren Bij Roozen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Leren Bij Roozen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Bijles
  2. Leren Bij Roozen

Bezoekers bekeken ook