Bijlespraktijk Maastricht

Bijlespraktijk Maastricht is een Bijles gelegen aan Vredeslaan 2 in Maastricht.

Bijlespraktijk Maastricht is opgericht door Birgit Rouschop-Dullens, een leerkracht en kindercoach/mindfulness trainer. Ze heeft gemerkt dat niet alle kinderen zich even makkelijk kunnen ontwikkelen door de grote groepen en hoge eisen op school. Daarom biedt ze individuele bijlessen, huiswerkbegeleiding en taallessen Nederlands aan kinderen van de basisschool en onderbouw van de middelbare school. Daarnaast biedt ze ook coaching en mindfulness trainingen aan kinderen die niet lekker in hun vel zitten of vastlopen. Het doel is om kinderen te helpen hun eigen kracht te vinden en vaardigheden te leren om hun problemen op te lossen. Bijlespraktijk Maastricht is gevestigd aan de Vredeslaan 2 in Maastricht en is bereikbaar via telefoonnummer 06-53968895 en e-mailadres birgit@bijlespraktijkmaastricht.nl.

Meer informatie over Bijlespraktijk Maastricht in Maastricht

Bijlespraktijk Maastricht is een Bijles gelegen in Maastricht op Vredeslaan 2.

Bijlespraktijk Maastricht uit Maastricht kan jou ondersteunen bij de vakken of talen die je beter wilt gaan beheren. Neem bijles bij Bijlespraktijk Maastricht en wordt meteen vaardiger.

Ben jij opzoek naar een Bijles in de buurt van Maastricht? Dan ben je bij Bijlespraktijk Maastricht op de juiste plek. Bij Bijlespraktijk Maastricht kun je zowel privé lessen als groepslessen krijgen. De ervaren docenten geven bijles van hoge kwaliteit.

Deze Bijles is gelegen aan Vredeslaan 2 in Maastricht. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Maastricht of niet, iedereen kan contact opnemen met Bijlespraktijk Maastricht. Je kan Bijlespraktijk Maastricht telefonisch bereiken op: 31 6 53968895 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://bijlespraktijkmaastricht.nl/

Wil je graag een betrouwbare bijlesschool? Bel vandaag nog naar Bijlespraktijk Maastricht en maak een afspraak!

Hoe kom je bij Bijlespraktijk Maastricht? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Bijlespraktijk Maastricht het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Bijles
  2. Bijlespraktijk Maastricht

Bezoekers bekeken ook