Kracht door leren

Kracht door leren is een Bijles gelegen aan Egellaan 9 in Waalre.

Kracht door leren' biedt remedial teaching en begeleiding aan leerlingen in Waalre en omgeving die moeite hebben met leren en studeren. Ze helpen basisschoolkinderen met het bijhouden van de klas en bieden huiswerkbegeleiding en individuele coaching voor middelbare scholieren die moeite hebben met huiswerk en de rekentoets. De praktijk werkt samen met scholen in Waalre, Valkenswaard, Veldhoven, Eindhoven en Eersel. Agnes van Doesburg is het gezicht van de praktijk en gespecialiseerd in remedial teaching. Ze kijkt naar de positieve dingen en laat kinderen groeien door hun mogelijkheden te onderzoeken en successen te benoemen. De praktijk is lid van de Landelijke Beroepsvereniging Remedial Teachers (LBRT) en is gevestigd in Waalre.

Meer informatie over Kracht door leren in Waalre

Kracht door leren is een Bijles gelegen in Waalre op Egellaan 9.

Kracht door leren uit Waalre kan jou ondersteunen bij de vakken of talen die je beter wilt gaan beheren. Neem bijles bij Kracht door leren en wordt meteen vaardiger.

Ben jij opzoek naar een Bijles in de buurt van Waalre? Dan ben je bij Kracht door leren op de juiste plek. Bij Kracht door leren kun je zowel privé lessen als groepslessen krijgen. De ervaren docenten geven bijles van hoge kwaliteit.

Deze Bijles is gelegen aan Egellaan 9 in Waalre. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Waalre of niet, iedereen kan contact opnemen met Kracht door leren. Je kan Kracht door leren telefonisch bereiken op: 31 6 30584944 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.krachtdoorleren.nl/

Wil je graag een betrouwbare bijlesschool? Bel vandaag nog naar Kracht door leren en maak een afspraak!

Hoe kom je bij Kracht door leren? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kracht door leren het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Bijles
  2. Kracht door leren

Bezoekers bekeken ook