IK wil beter leren

IK wil beter leren is een Bijles gelegen aan Pimpernel 7 in Nijverdal.

Bij "IK wil beter leren" krijgt uw kind extra ondersteuning om te groeien in bepaalde vakken. Het doel is om samen met het kind een vak verder te ontwikkelen en zo meer zelfvertrouwen te geven tijdens de lessen op school. De praktijk biedt geen bijles, maar groeilessen waarin uw kind leert hoe het beter kan leren en zichzelf kan ontwikkelen. U kunt vrijblijvend contact opnemen om te kijken waar de behoefte van uw kind ligt en het geschikte programma samen te stellen. De openingstijden zijn flexibel en er is ook de mogelijkheid om groeilessen te plannen op zaterdag.

Meer informatie over IK wil beter leren in Nijverdal

IK wil beter leren is een Bijles gelegen in Nijverdal op Pimpernel 7.

IK wil beter leren uit Nijverdal kan jou ondersteunen bij de vakken of talen die je beter wilt gaan beheren. Neem bijles bij IK wil beter leren en wordt meteen vaardiger.

Ben jij opzoek naar een Bijles in de buurt van Nijverdal? Dan ben je bij IK wil beter leren op de juiste plek. Bij IK wil beter leren kun je zowel privé lessen als groepslessen krijgen. De ervaren docenten geven bijles van hoge kwaliteit.

Deze Bijles is gelegen aan Pimpernel 7 in Nijverdal. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Nijverdal of niet, iedereen kan contact opnemen met IK wil beter leren. Je kan IK wil beter leren telefonisch bereiken op: 31 6 82774199 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://ikwilbeterleren.nl/

Wil je graag een betrouwbare bijlesschool? Bel vandaag nog naar IK wil beter leren en maak een afspraak!

Hoe kom je bij IK wil beter leren? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je IK wil beter leren het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Bijles
  2. IK wil beter leren

Bezoekers bekeken ook